Jeśli wszystko OK Twoim zdaniem, to dobrze.
Gratuluję zatem. dobrego samopoczucia i zadowolenia.
bartekk pisze: ↑11 lut 2018, 21:10
fajnie gra po lekkiej modyfikacji
Nie masz zielonego pojęcia co to modyfikacja, tak BTW i nadużywasz znaczenia tego słowa. Bardzo.
- wymieniłem filc na korek
Czad!
a zewnętrznym jest DRASTYCZNA - i
Ktoś napisał, że nie? Hę? Wiesz o czym piszesz, czy tak się Tobie jedynie zdaje?
nie ma co tu pieprzyć że "są odczuwalne w niewielkim stopniu efekty".
Nie napisałem nic o Twoim budżetowym pphono. Informacja jest o innym modelu CA, dość podatnym na uwaga będzie trudne słowo, modyfikacje. Prawdziwe. Zatem pudło. W dodatku poparte pejoratywnym wulgaryzmem, który sobie zdecydowanie wypraszam i to w trybie natychmiastowym zgłaszając Twoje było nie było dość frywolnie nietypowe zachowanie, do moderatora forum z prośbą o wyciągnięcie konsekwencji.
"są odczuwalne w niewielkim stopniu efekty"...
W istocie owe efekty profesjonalnej modyfikacji wzmiankowanego przez mnie pphono należy uznać za znikome, choć w istocie odczuwalne, co w żaden sposób nie podnosi klasy tego preampu ani też nie lokuje go w innej klasie.
Kolega przedmówca sprawdzał
Owszem sprawdzał.
czy tak lubi popierdolić ?
No cóż to pytanie wydaje mi się być nieco zbyt familiarnym jak na krótki czas naszej korespondencyjnej przecież tylko znajomości. Sugerujesz coś konkretnego? Ten rodzaj propozycji zakrawa na rodzaj mobingu. W dodatku o nieokreślonej proweniencji gatunkowej. Będziesz uprzejmy doprecyzować swoje pytanie? Chętnie się do niego ustosunkuję nie tylko na łamach forum. Nalegam zatem i czekam informacji uzupełniającej. Jednocześnie chciałbym dodać, że w obszarze mojego zainteresowania leżałoby też uzyskanie informacji skąd taki rodzaj ciekawości i jakie są jej podstawy?
Różnica po wymontowaniu / stałym odłączeniu wbudowanego przedwzmacniacza a jedynie jego wyłączeniem również jest odczuwalna w wysokich tonach i jest to bardzo wyraźne.
To po co nas epatujesz informacją, że się zastanawiasz czy go wymontować? Czyżbyś nie był pewny swoich ww osądów?
również jest odczuwalna w wysokich tonach
Wysokie tony to akurat domena wkładki, którą zamontowałeś. Tu ocena może natrafiać na zbyt małe doświadczenie odłsuchowe wkładek w ogóle, choć nie musi. Już sam rodzaj postawionego pytania w pierwszym poście świadczy o tym iż wzmiankowane doświadczenie w Twoim wypadku jest niewielkie, by nie powiedzieć żadne.
W istocie nic złego w prezentowaniu swojej oceny, jednak ton nieznoszący sprzeciwu na tym etapie ma znamiona natury satyrycznej.
Tyle w temacie
Bynajmniej. Wkrótce się o tym przekonasz.
Sugeruję więcej empatii w nowym miejscu. Sugeruję unikać obrażania innych, bo kij ma dwa końce.
Sugeruję by się zastanowić czy na pewno rodzaj przyjętej narracji jest właściwym w stosunku do osoby, która w stosunku do ciebie nie użyła żadnych określeń, które personalnie można by uznać za obraźliwe. Sugeruję panować na swoim językiem.