Szukam czegoś taniego na początek, myślę o Cambridge Audio 551p albo DJ Art Pre II w zależności od finansów

Pierwsze trzy miałem/mam.slajerek pisze: tanim przedwzmacniaczem na początek
Więc polecam Art DJ PRE II. Jest naprawdę dobry.Dobra cena.Nazwa osobiście mi nie pasuje i świecące diody ale naprawdę jest to dobry pre w swojej cenie.slajerek pisze:Szukam czegoś taniego na początek
Nie jestem elektronikiem i się nie znam też zbytnio,ale on ma regulację gain a to nieco coś innego,choć dla laika ( jakim sam jestem) efekt jest zbliżony.To bardziej regulacja wzmocnienia sygnału do momentu przesterowania o czym informuje dioda zmieniając kolor z zielonego na czerwony. Mimo wszystko duży plus dla tego pre,że to posiada jak na taką cenęROCHO pisze:olony.Polecam.
Art DJ PRE II. Gra czysto. Zaletą jest też możliwość regulacji głośności. Więc jak masz system, który uważasz, że gra Ci za cicho to regulujesz pokrętłem w Art DJ PRE II i masz już głośniej
Masz racjękielek pisze:To bardziej regulacja wzmocnienia sygnału do momentu przesterowania o czym informuje dioda zmieniając kolor z zielonego na czerwony.