jutro planuję zakup gramofonu Kenwood 52FB, w związku z tym zaczynam się rozglądać się za jakimś równie budżetowym wzmacniaczem

Budżet to maksymalnie 180zł, jednak wolałbym aby bardziej iść w dół, niż w górę - no chyba, że będzie chodziło o jakąś okazję

Szczerze mówiąc jestem zielony w temacie, jednak jak dobrze się orientuję najlepiej kupić jakiś stary wzmacniacz który będzie miał wejście Phono, jeśli dobrze rozumiem w takiej sytuacji nie potrzebowałbym przedwzmacniacza ( tak? ).
Jestem otwarty na propozycje, bo jak mówiłem wcześniej pojęcie o wzmacniaczach mam bardzo nikłe

Jeśli chodzi o jakieś wymagania to wiele nie potrzebuję, aktualnie planuję tymczasowo podpiąć do wzmacniacza moje głośniki od komputera, Trust GXT 38 ( mają wejście na chinch'e ), ale w przyszłości planuję dokupić jakieś porządne głośniki... W każdym razie, tyle ile da się wycisnąć z tego budżetu

Na olx'ie znalazłem taki wzmacniacz od Akai'a: https://www.olx.pl/oferta/wieza-akai-wz ... ubkSJ.html - ma wejście phono, ale czy się nada to zupełnie nie mam pojęcia, więc proszę o pomoc
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi