W tym egzemplarzu SX-424 podświetlenie coś słabo już świeci, ale to nic, wymienić zawsze można.
Dość podstawowy model.
a dokładniej w którym miejscu mijam się z ciepłym graniem??
amrowek pisze: ↑18 lip 2018, 21:05@tuczi a może https://www.olx.pl/oferta/wzmacniacz-lu ... b05ef0cae6
O ile na bas nie narzekam, o tyle brakuje mi trochę przestrzeni na środku i górze. Górę słyszałęm jak poprawić w tych Tosilach, ale na razie odkłądam to na później. Mam też wrażenie, że preamp phono albo jest w Radmorze słaby albo mam jakieś inne problemy w torze (w gramofonie), bo gramofon gra płasko i matowo, a np. pliki flac odtwarzane przez RB Pi + DAC Boss + Volumio brzmią 100 razy lepiej. Być może szukam smaku w du*ie jak to mówią, nie wiem, ale trochę mnie to denerwuje, więc szukam rozwiązania. Ponadto wszędzie czytam o tym, że tor audio to najlepiej bez korektora, a u mnie jak wyłączę 5740 robi się taka kupa, że żal słuchać. Dodam tylko, że choć jestem świeżakiem w temacie sprzętu audio i ciągle się czegoś uczę, to śmiem twierdzić, że słuch mam nie najgorszy.
Dziękuję za zainteresowanie tematem, ale jakoś mnie one nie przekonują. Ten Kenwood KA-501 wygląda dużo lepiej, tylko nadal nie wiem jak gra i wygląda na to, że będę musiał przekonać się o tym sam...
Nieee, no spokojnie, za stary jestem na spiny
Prosiłem, ale Pan na to niechętny. Zgodził się na odbiór osobisty i oględziny wraz z odsłuchem na miejscu, a mam 70 km, więc te zdjęcia to w tej chwili sprawa drugorzędna.
Dzięki za podpowiedzidecu pisze: ↑20 lip 2018, 09:11Sprzedawca deklaruje że sprzęt tip top, więc jak już pojedziesz, to testuj wszystko co sterczy z przedniego panelu, jak coś będzie powodowało hałasy to negocjuj cenę. Sprawdź pre, oraz wszystkie wejścia. Szukaj śladów korozji, bo jak znajdziesz na obudowie to jest ryzyko że stał w wilgoci i elektryka też może być zmęczona.
Powodzenia! PS Daj mu chwilę spokojnie pograć- część rzeczy wychodzi dopiero jak sprzęt się nagrzeje.