Propozycje, które wymieniłem się do czegoś nadają?
Wzmacniacz ten ma bardzo dobrą sekcję phono, natomiast jego wadą jest selektror źródła dźwięku, który czasami potrafi żyć własnym życiem - usterka do usunięcia poprzez przeczyszczenie odpowiednim preparatem.
Amrowek tego prostego faktu nie jarzy, dla niego to wszystko jedno (szrot to szrot, ważne że tani
tak nie jarzę , bo szrot z allegro to jednak taki lepszy szrot no bo z allegro , w obu przypadkach masz takie same szanse na reklamację, chyba ze kupisz od firmy a wtedy to inna inszość.
No nie, jeśli płacisz przez PayU to to trochę jednak inaczej wygląda, nawet przy zakupie od osoby prywatnej.
Przesyła człowiek który nie ogarnia różnic między platformami?
Powinieneś kupować tylko na eBay w takim razieamrowek pisze: ↑16 sty 2018, 10:31większość razy wtopiłem na allegro niż na olx, ale to moje zdanie, I pomimo pięknego regulaminu , allegro ma w dupie kupującego. Pomimo rożnych art i obwarowań nie są w stanie wyegzekwować od sprzedającego przestrzegania regulaminu co najwyżej mogą mu zablokować konto a ty sobie możesz resztę dochodzić na drodze sądowej z powództwa cywilnego ( nie mylić z oczywistymi wałkami)
Wojek
Nie wiedząc nic o kimś łatwo wydawać opinie o nim.
No ale to tak nie działa... Jak Tobie dobrze gra CD czy magnetofon to wina nie leży w wzmacniaczu bo i tak go podpinasz przez przedwzmacniacz, tak? czyli do takiego samego wejścia liniowego we wzmaku co tego CD czy magnetofon?