Ja teżamrowek pisze:i ani jednego Duala ,no aż nie mogę uwierzyć.

Ja teżamrowek pisze:i ani jednego Duala ,no aż nie mogę uwierzyć.
Nadal to honorują? FajnieRajfal pisze:Radzę wymienić kondensator olejowy w obwodzie pierwotnym trafa. Kondensator dostaniesz za darmo od Yamahy jak podasz im numer seryjny wzmacniacza.
W końcu jakiś głos rozsądku co do tej oferty... Powtórzę się,ale nie wszystko z logo Sansui grało super a na pewno nie warte jest takich pieniędzy jakie wołają sobie handlarze w RP. Ten model na Zachodzie chodzi o połowę taniej w dużo lepszym stanie.Za 600 zł można naprawdę kupić już niezły wzmacniacz i niekoniecznie po ostrzale ze śrutu.Wojtek pisze:Raczej nie warto, nawet po negocjacjach. Nie dość że niski model to przecież wygląda tragicznie.
Polecając komuś cokolwiek powinieneś brać jednak jakąś odpowiedzialność za to,gdyż ktoś może jednak wysłuchać Twoich rad i wywalić na ten złom te 600 zł i mocno tego później żałować. Dobrze też znać to co się poleca,mieć z tym czymś czasem do czynienia itd.a nie tylko wrzucać ''maszynowo'' link za linkiem by zabić czas...Dobrze też przeczyścić sobie okulary i chociaż na podstawie fotek zauważyć,że coś co zazwyczaj stoi na regale i powinno nosić ślady ścierania kurzu wygląda na coś co stało X lat w garażu i zostało wytargane za kabel po chodniku,bo ogłoszono wystawkę w okolicy...amrowek pisze:no nawet za mniej a ja bym polecił.......