Ukierunkowany jestem na vintage i z tym wiążę przyszłość,zafascynował mnie dźwięk z epoki a współczesne klocki po kilku latach mnie zraziły(albo mocno uszkodziły moje receptory)powodem zapewne jest mój dosyć niekomfortowy pokój odsłuchowy, dla tego chciał bym w przyszłości móc go wykorzystać w systemie z np. linią transmisyjną chociaż nie ukrywam że liczę na Magnepany bo zapowiadają się rewelacyjnie.
Zawsze mam po min. 3 zestawy głośników,przełączam,paruję, bawię się muzyką którą kocham i bardzo dużo słucham,z racji że sporo czasu pracuję na kompie najczęściej słucham z bliskiego pola dla tego takie urozmaicenia.
Myślałem że 130 w powinno im już dać radę biorąc pod uwagę że to jedne z mniejszych Magnepanów.
Sprawdzam polecane przez Was modele,informacji w necie dużo jednak często modele niedostępne na rynku,myślałem że będzie to prostsza sprawa ale chyba rzeczywiście odsłuch będzie najlepsza alternatywą jednak tych paczek nie wezmę pod pachę

Tak,Jacek Kawa to solidna firma,gwarancja praktycznie dożywotnia,biorąc pod uwagę sprzęty vintage ma to duże znaczenie.
Dzięki wielkie za sugestie.