No a te Coral CX 7 MK 3?
Zna ktoś? nie wiem co myśleć;)
Corale miałem(Cx5) i nie mogę powiedzieć nic złego. Dla mnie grały naprawdę dobrze.
Robią robotę, ale tu jest dużo składowych i nie wiadomych czego oczekujesz. Z czym docelowo będziesz chciał je napędzać. Masz fajny metraż do odsłuchu. Spokojnie Corale pokażą swoje możliwości.
Z swojej strony mogę polecić kolumny Infinity RS. 4000,5000
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
No a te Coral CX 7 MK 3?
Zna ktoś? nie wiem co myśleć;)
Corale miałem(Cx5) i nie mogę powiedzieć nic złego. Dla mnie grały naprawdę dobrze.
Robią robotę, ale tu jest dużo składowych i nie wiadomych czego oczekujesz. Z czym docelowo będziesz chciał je napędzać. Masz fajny metraż do odsłuchu. Spokojnie Corale pokażą swoje możliwości.
Z swojej strony mogę polecić kolumny Infinity RS. 4000,5000
Póki co, mam pionka SX 838, docelowo poszukam coś "lepszego";)
Takie głośniki wymagają bezwzględnie podstawek? czy mogą stać na podłodze? (teraz mam polarisy 300) - jak zejdę na Corale to chyba skończę w meblowym;)
Infinity - nie widzę obecnie w obiegu?
jak blisko podjechać posłuchać. Tylko jak dźwięk opisać ? Jak mam Universum hi-fi 6000 podobne głośniki, mam je na podstawkach ale tylko dlatego że pod nimi mam dwie pary innych kolumn. A na uprtego zmieściły by się trzy ale...nie bede leżal na dywanie. Universum mam podpięte pod AVM A2 , nie szukam już nic innego( czyt. nie gonie królika ) Co prawda zostały wymienione w nich kable , kondensatory w zwrotnicy, robił to Łukasz ( bez klakierstwa) uważam że najlepszy fachowiec.