patryk_szymanski pisze: To po co w ogóle piszesz jak nie udzielasz i nie chcesz udzielać odpowiedzi... Fakt, napisałeś, który ty byś wybrał
... czyli udzieliłem odpowiedzi. Trzymajmy się faktów
patryk_szymanski pisze: tylko, że ja nie mam pojęcia kim ty jesteś
I vice versa, ale jakie to ma znaczenie?
Oczywiście w domyśle chodzi o to, że "gdybym był na Twoim miejscu" to wybrałbym sprzęt X, a nie Y.
Myślałem, że takich rzeczy nie trzeba tłumaczyć.
Nie wiem czego innego się spodziewałeś zadając tego typu pytanie tutaj, szczerze
patryk_szymanski pisze: i dalej nic mi to nie mówi i dalej nie wiem, który ja mam wybrać.
Innymi słowy, pytanie "który wybrać" jest bez sensu skoro poprawna odpowiedź nie jest w stanie Ciebie usatysfakcjonować.
Chcesz rozmawiać o różnicach? OKej!
Jeden jest słabszy, drugi mocniejszy.
Jeden ma większe zniekształcenia harmoniczne, drugi mniejsze.
Jeden jest starszy, drugi jest nowszy,
Jeden jest cięższy, drugi lżejszy.
Jeden ma wskaźniki wyhyłowe, drugi nie ma.
Jeden ma taki pstryczek, drugi nieco inny.
Itd.
Można tak dalej wymieniać. Tylko po co robić takie zestawienie?

Nie wiem w jaki sposób byś się z takiej wyliczanki czegoś nauczył.
Zadaj konkretniejsze pytanie jeśli faktycznie chcesz się czegoś dowiedzieć.
Ja mam cierpliwość i lubię tłumaczyć, ale nie znoszę robić rzeczy bezsensownych.
A jeszcze bardziej nie znoszę tłumaczyć dlaczego nieświadomi ludzie oczekują bezsensownych rzeczy
patryk_szymanski pisze: Dostałem na szczęście pw od kogoś innego.
A wiesz kim on jest i dlaczego jego zdanie powinno Ciebie obchodzić czy z nim akurat nie masz tego problemu?
@cooledit:
A od kiedy to publiczne podawanie linków do ofert jest zakazane, że się z tym kryjesz i podpowiadasz gościowi na PW?

Czyżbyś pomylił fora?

Niemniej fajnie że rzuciłeś koledze potencjalnie lepsze okazje niż wspomniane 2 Pioneery.
Chętnie poczytałbym dlaczego uważasz że SA-7300 to lepszy wybór od SA-506. O ile to Ty tak radzisz, bo może ktoś inny się boi i radzi przez PW