http://allegro.pl/show_item.php?item=6120543512
Shure M95ME , igła o szlifie eliptycznym,steele pisze:Co tam za wkładka siedzi teraz?
lubię czarny kolor, ale resztę audio mam srebrną/szampańską więc będzie pasowaćdarkman pisze:czarne są ładniejsze, bo są czarne
To musi być miłośćObywatel pisze:stales sie posiadaczem jednego z najlepszych gramofonow klasy Hi-Fi na swiecie, a juz na pewno najlepszego gramofonu Technicsa, jaki powstal w segmencie 'consumer electronics'
Dla mnie też. Problem w tym, że znane mi ciemne odmiany Technicsów takowe nie są ...darkman pisze:że czarne są ładniejsze
Ślepa ale wielka!Regsoft pisze:Obywatel pisze:
stales sie posiadaczem jednego z najlepszych gramofonow klasy Hi-Fi na swiecie, a juz na pewno najlepszego gramofonu Technicsa, jaki powstal w segmencie 'consumer electronics'
To musi być miłość
Dzięki, z chęcia zerknę. Gdzieś mi się wala nowa wkładka at95e, najwyżej tymczasowo założę.darkman pisze:Ależ proszę. Cała przyjemność po mojej stronie.
Igłę zwykle zalecamy do wymiany. Zerknij sobie na temat 'M95' w dziale wkładek. Znajdziesz różne warianty.
Coś w tym jestRegsoft pisze:To musi być miłość![]()
Jasne, że te Technics'y to przyzwoity sprzęt choć osobiście wolałbym topowe modele paru innych producentówObywatel pisze:wyłącznie sprzęty domowe klasy Hi-Fi - czyli nie brałem pod uwagę gramofonów "audiofilskich".