http://allegro.pl/okazja-gramofon-denon ... 19436.html
Przeraża mnie tylko nacisk igły

Pomyśl trochę. Wiem wiem, w opisie dziwnie wygląda zdanie "Regulowane obciążenie (4.5 – 9.5 g)", ale to świadczy jedynie o głupocie/nieogarnięciu handlarzy. Z tego co widzę to we wszystkich ofertach w sieci jest tego typu wzmianka, więc pewnie pochodzi to od dystrybutora/importeraWuwuzela pisze:Przeraża mnie tylko nacisk igły
Wojtek pisze:Pełny automat paskowy, z niestandardowym headshellem.
Żadna strata w tym wypadkuWuwuzela pisze:ale gramofon CHYBA bez igły w komplecie...
Nie wiem. Zależy co miałby zastępować.Wuwuzela pisze:Czyli że gramofon warty fatygi?![]()
Taka na jaką Cię stać. Sory, ale to zbyt ogólne pytanie. Masz okazję do przejrzenia działu wkładkowego na forumWuwuzela pisze:A jaka wkładka była by najlepsza?
podejrzewam, że byłbyś w stanie kupić używany gramofon podobnej klasy za jakieś 300, góra 400 zł (ja bym już w życiu nie kupił żadnego nowego gramofonu żadnej firmy, która zajmuje się wszystkim i niczym, a nie np. tylko gramofonami, a w szczególności żadnego nowego gramofonu Denona - DP-29F co prawda dostarczył mi dużo radości, ale kosztował tak ze 600 zł za dużo w stosunku do realnej wartości)Wuwuzela pisze:Czyli że gramofon warty fatygi?![]()
ile pieniędzy chcesz na nią przeznaczyć? słuchasz tego samego (czyli rock?)Wuwuzela pisze:A jaka wkładka była by najlepsza?
regulacja nie jest szczególnie trudnaWuwuzela pisze:No i najgorsze: regulacja wkładki
No tak za 400 zł max...Krzyś pisze:ile pieniędzy chcesz na nią przeznaczyć?
Szeroko pojętyKrzyś pisze:słuchasz tego samego (czyli rock?)
Prawie jeden pies. Też taniznaKrzyś pisze:gramofon ma podobno AT91