Gramofon Nowy 500-700zł

Tematy związane z zakupami gramofonowymi
ODPOWIEDZ
alik1992

Gramofon Nowy 500-700zł

Post autor: alik1992 »

Witam

Jestem tu nowy, a trafiłem tu z proste przyczyny. Kupuję gramofon. Budżet wynosi 500-700zł, ale cały ambaras w tym, że gramofon musi być NOWY.

Przeglądałem wiele tematów na tym forum, ale nie znalazłem czegoś co by do końca mnie satysfakcjonowało, a w zasadzie jedyne, czego się dowiedziałem to, że mój budżet jest znikomy :)

Na początku "podpaliłem się" na Denona DP-29f, ale po lekturze wielu tematów na forum moja ekscytacja spadła. Może niepotrzebnie?

Proszę o pomoc w wyborze. Gramofon będzie przeznaczony tylko i wyłącznie do odsłuchu starych i nowych winyli.
Awatar użytkownika
Kocewicz
Kontakt:

Gramofon Nowy 500-700zł

Post autor: Kocewicz »

alik1992 pisze:Kupuję gramofon. Budżet wynosi 500-700zł, ale cały ambaras w tym, że gramofon musi być NOWY.
Niby dlaczego? Żona każe?
Przemyśl ten warunek. Z nim właściwie nie ma w czym wybierać. Serio.
(To trochę tak, jakbyś chciał mieć nowy samochód za 8000 zł, takich po prostu nikt nie oferuje i nigdy nie oferował)
Are you Shure?
kielek

Gramofon Nowy 500-700zł

Post autor: kielek »

Cały ambaras w tym,że nikt z tego forum nie poleci żadnego nowego gramofonu godnego uwagi w twoim przedziale cenowym,gdyż takowych nie ma ;)
alik1992 pisze:Na początku "podpaliłem się" na Denona DP-29f, ale po lekturze wielu tematów na forum moja ekscytacja spadła. Może niepotrzebnie?
Potrzebnie.To produkt udający gramofon,ale nim nie jest-szkoda kasy i płyt.
W skrócie: za tą kasę można upolować fajny gramofon,czasem z niezłą wkładką i przy odrobinie cierpliwości zadbany egzemplarz,ale niestety nie nowy ;)
ODPOWIEDZ