Witam. Jestem fanem starego rocka. Chciałbym czasami posłuchać muzyki z czarnych płyt. Szukam taniego, nowego gramofonu do 300zł.
Mam okazję kupić L-3867 USB za 290zł. Ma wbudowany przedwzmacniacz. Więc zamierzam go podłączyć pod dobre głośniki komputerowe 2.1.
Co sądzicie o tym gramofonie. Mi się wydaje on bardzo lekki. Niby ma 3kg. Czy to wada? Pozdrawiam
Lenco L-3867USB czy warto?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
L-3867USB czy warto?
Odpuść sobie, bo to nie jest realne (jeśli ma to być godny polecenia sprzęt).bandolier pisze:Szukam taniego, nowego gramofonu do 300zł.
Cienki plastik nie może dużo ważyć.bandolier pisze:Co sądzicie o tym gramofonie. Mi się wydaje on bardzo lekki. Niby ma 3kg. Czy to wada?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- motown
Re: Lenco L-3867USB czy warto?
Gramofon i głośniki komputerowe - to nie brzmi dobrze... i nie może dobrze zagrać. Słuchanie winyli to uczta. Jak ucztować używając plastikowego gramofonu i komputerowych pierdziawek? I do tego z muzyką rockową... No nie można. To zakrawa wręcz na profanację ;]bandolier pisze:głośniki komputerowe 2.1
Oczywiście. Im gramofon cięższy, tym lepszy (ogólnie rzecz ujmując). Nie brałbym w ogóle pod uwagę gramofonów lżejszych od 7 kg.bandolier pisze:Niby ma 3kg. Czy to wada?
I witaj na forum ;]
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Lenco L-3867USB czy warto?
Nie no, nie odstraszajmy kolegi aż tak
Z takim budżetem po prostu trzeba sięgnąć po używkę jeśli chce się mieć OK gramofon.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum