Gramofon do 1000 zł
- esdarek
- Gramofon: bambino
Gramofon do 1000 zł
Nie pytałem o cenę bo tą i tak ja ustalam 

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gramofon do 1000 zł
Wątek ma taki tytuł jaki ma, a że zapytałeś akurat tutaj "tak na serio" to uznalem że o to chodzi 
Czekamy aż mateusz7794marklow się odezwie

Czekamy aż mateusz7794marklow się odezwie

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Gramofon do 1000 zł
Masz esdarek wiedzę,doświadczenie,talent,warunki ,możliwości czas zadowolić też klientelę o wyższych nieco wymaganiach i zasobniejszym portfelu
Firma ma szanse się rozwinąć,większy narzut,większy zarobek i do tego taki eBay stoi otworem ,gdzie ludzie portfelem zasobniejszym dysponują. Zresztą Pawelec w temacie mógłby coś na pewno więcej powiedzieć 

- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Re: Gramofon do 1000 zł
No więc pytanie czy szukamy samego gramofonu do 1000 czy systemu do 1000?Wojtek pisze:Nie straszcie człowiekaJak nie ma preampa to sobie dokupi i odejmie stówkę od kasy na gramofon. Za wcześnie by się martwić igłami na tym etapie.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
-
Gramofon do 1000 zł
Szukamy samego gramofonu. Mój wzmacniacz ma wejście phono, także na ten moment osobny pre amp ewentualnie zostawię sobie na kiedy indziej. Chodzi mi przede wszystkim o to żeby gramofon jako całość był sprawny i od razu przeznaczony do użytkowania
-
kielek pisze:Masz esdarek wiedzę,doświadczenie,talent,warunki ,możliwości czas zadowolić też klientelę o wyższych nieco wymaganiach i zasobniejszym portfelu

Podpisuję się pod tym obiema rękami

-
Gramofon do 1000 zł
A więc polecacie jakieś konkretne modele, głównie chodzi mi o te które są aktualnie dostępne w sprzedaży
-
-
Gramofon do 1000 zł
A co powiedzie o tym sprzęcie:
http://allegro.pl/thorens-td115-mkii-i5018364661.html
Tutaj sprzedawca cały sprzęt przygotowuje. Na końcu w opisie jest szereg czynności, które wykonuje przed przygotowaniem do sprzedaży. To wydaję mi się cenną rzeczą, bo wiem że dostaje dobry sprzęt. Co o tym myślicie?
http://allegro.pl/thorens-td115-mkii-i5018364661.html
Tutaj sprzedawca cały sprzęt przygotowuje. Na końcu w opisie jest szereg czynności, które wykonuje przed przygotowaniem do sprzedaży. To wydaję mi się cenną rzeczą, bo wiem że dostaje dobry sprzęt. Co o tym myślicie?
- esdarek
- Gramofon: bambino
Gramofon do 1000 zł
Może nie mam racji, ale ja to interpretuję inaczej. Sprzedający wymienia w tym opisie czynności jakimi zajmuje sie jego firma. Dla mnie nie jest jednoznaczne z tym,że zostało to zrobione w tym gramofonie . Np.:
. modernizujemy okablowanie sygnałowe, uziemiające i zasilające,
· montujemy gniazda RACA, zasilające,
· montujemy nowe ramiona,
· wymieniamy okablowanie ramieniowe,
· wymieniamy okablowanie koszyczkowe,
. modernizujemy okablowanie sygnałowe, uziemiające i zasilające,
· montujemy gniazda RACA, zasilające,
· montujemy nowe ramiona,
· wymieniamy okablowanie ramieniowe,
· wymieniamy okablowanie koszyczkowe,
-
Gramofon do 1000 zł
Kiedyś dawali gwarancje na to co robili,teraz już nie
cena z d... wzięta.
Decyzja należy do Ciebie.
P.S Mój przedmówca robi takie rzeczy w realu i pogadaj z nim jak chcesz coś faktycznie po remoncie i z gwarancją

Decyzja należy do Ciebie.
P.S Mój przedmówca robi takie rzeczy w realu i pogadaj z nim jak chcesz coś faktycznie po remoncie i z gwarancją
-
Polecane automaty.
Witam.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem gramofonu co najmniej średniej klasy, ale bez przesady - audiovoodoo nie uprawiam. Po przemyśleniu, przeglądnięciu, zorientowaniu się itd, postawiłem sobie założenia.
Gramofon powinien być automatyczny, ewentualnie półautomat też mógłbym zaakceptować - jest to dla mnie ważne. Z awariami mechaniki czy elektroniki w razie czego poradzę sobie.
Gramofon raczej używany.
Mieć możliwość założenia przyzwoitych wkładek i aby były w miarę dostępne.
Kolor czarny lub biały, srebrny ew dopuszczalny. (Dziwne wymaganie ale co ja na to poradzę ...)
Musi mieć pokrywę przeciwkurzową (widziałem kilka modeli bez).
W związku z powyższym czy mógłbym poprosić o rekomendację modeli które byście polecili?
Ew. jakie informacje musiałbym uzupełnić.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
W.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem gramofonu co najmniej średniej klasy, ale bez przesady - audiovoodoo nie uprawiam. Po przemyśleniu, przeglądnięciu, zorientowaniu się itd, postawiłem sobie założenia.
Gramofon powinien być automatyczny, ewentualnie półautomat też mógłbym zaakceptować - jest to dla mnie ważne. Z awariami mechaniki czy elektroniki w razie czego poradzę sobie.
Gramofon raczej używany.
Mieć możliwość założenia przyzwoitych wkładek i aby były w miarę dostępne.
Kolor czarny lub biały, srebrny ew dopuszczalny. (Dziwne wymaganie ale co ja na to poradzę ...)
Musi mieć pokrywę przeciwkurzową (widziałem kilka modeli bez).
W związku z powyższym czy mógłbym poprosić o rekomendację modeli które byście polecili?
Ew. jakie informacje musiałbym uzupełnić.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
W.
- Reymont
-
Polecane automaty.
Budżet nie jest czymś co mnie specjalnie ogranicza, ale powiedzmy 700-1000pln, jeżeli jednak jest coś godnego uwagi to nie jest to sztywna granica.
-
Dual cs5000 za jakieś ca. 350pln z uszkodzonym silnikiem (coś nie tak z kabelkami od silnika). Sprzedający ma jeszcze jakieś dwa inne silniki do tego.
Co prawda nie pełny automat ale czarny i chyba warto spróbować zmierzyć się z naprawą?
Co prawda nie pełny automat ale czarny i chyba warto spróbować zmierzyć się z naprawą?