Technics to nie tylko brak pokrywy, ale i fatalny stan wizualny. Sprzęt mocno zapuszczony.
Co wiesz na temat zawieszającego się automatu w Technicsach?tollo pisze: a w drugim zawieszający automat.
Tutaj miałem na myśli przycisk Start/Stop w Sony. Z technicsem nie pomogę.chudy_b pisze:Co wiesz na temat zawieszającego się automatu w Technicsach?
Roju pisze:Mam jeszcze pytanie odnośnie wkładki w tej Sabie. Wiem że to Audio Technica ale może ktoś umie rozszyfrować jaki to konkretnie model?
Tak jak już zbyszek1982 napisał, różnica będzie i to słyszalna. Dlatego napisałem ,że docelowo należałoby zrobić albo gniazda RCA albo wyprowadzić przewody czincz, używając kabla o niskiej pojemności.Roju pisze:Oczywiście mam świadomość tego, że jest tam końcówka DIN. Pytanie tylko czy przejściówka nie pogorszy jakości sygnału? Bo jeżeli nie ma różnicy to chyba przeróbka DIN-a na RCA nie ma sensu i wystarczy stosować na stałe samą przejściówkę? Mam jeszcze pytanie odnośnie wkładki w tej Sabie. Wiem że to Audio Technica ale może ktoś umie rozszyfrować jaki to konkretnie model?
Chyba się skuszę. Nada się na pierwszy gramofon? Czy jest coś, co powinienem wiedzieć zanim go kupię?vinylpiotrek pisze:http://allegro.pl/lenco-b55-gramofon-kl ... 80716.html
Oferta warta uwagi