mnie i mężowi tez się podoba, no i 12 miesięczna gwarancja o czymś świadczy...
pewnie powinnam wymienić wkładkę?? dam sobie z tym radę, czy może poprosić od razu o to sprzedawcę?
Bardzo fajny gramofon i cena wydaje się być w porządku.vivamania pisze:a coś takiego, co szanowne grono myśli??
w jakim sensie formę?? wygląd czy forma fizyczna danego egzemplarza??Telefunken S600 - bardzo dobra konstrukcji z ramieniem Ortofona i bardzo dobrą wkładką SHURE V15 III - nie moja bajka z uwagi na formę
z tym Luxmanem o tyle problem, że nie jestem w stanie odebrać osobiście, szmat drogiZ wymienionych osobiście zastanawiałbym się nad Luxmanem
no tak, to jasne! niestety takie zakupy to loteria, a ja na dodatek nie mam szczęścia w tych gierkachale co do "formy" w jakiej jest dany egzemplarz trudno się wypowiedzieć na podstawie kilku zdjęć z zewnątrz.
z drewnem to bym sobie akurat poradziłabo przy tak podniszczonej w widocznym miejscu budzie
no to trochę już się zaczyna klarować, bo gdybym się liczyła z preferencjami MałżaJa bym wybierał pomiędzy Telefunkenem, a Sony, przy takim budżecie.