Jak dotrze uszkodzona igła to Ty będziesz mógł założyć spór na PayPal o zwrot kapusty, a sprzedawca chcąc załatwić odszkodowanie od poczty pójdzie z kwitkiem z zaniżoną wartością...

Ale OK, to jest szerszy temat, nie ma co ciągnąć off-topa

Fajny gramofon choć nieco zapuszczony. Ludzie to są jednak niedbaluchy i w dodatku bezkrytyczni w ocenie swoich sprzętów. Sprzedając swojego chyba napiszę w ogłoszeniu "fabrycznie nowy"oops2k pisze:Gramofon Technics Quartz SL-Q3
Nie wiem, czy to czasami nie jest ULM. Niech mnie ktoś w razie czego poprawi.oops2k pisze:Dzięki wielkie.
Jeszcze jest takie cos ale z Niemiec. Za 7h koniec wiec trudno powiedzieć jak aukcja sie skończy.
https://www.ebay.de/ulk/itm/301879049589
Plus posiada elektryczną windę i inaczej rozwiązany repeat.pawlos pisze:To jest to samo co Q3 tylko automatycznie rozpoznaje wielkosc plyty ,czyli lepszy .
Wkładki na 99% nie. Jeśli już to igłę.oops2k pisze:A co do wkladki to nie wiem czy nie trzeba bedzie i tak jej wymienic.
Uu...Obywatel pisze:Wkładki na 99% nie. Jeśli już to igłę.oops2k pisze:A co do wkladki to nie wiem czy nie trzeba bedzie i tak jej wymienic.