I tutaj kolego Wojtku cała różnica między nim a esdarkiem

Pisać można wiele,ale liczą się fakty,które są takie że esdarek daje rok gwarancji na piśmie a w tym przypadku zero konkretów,dlatego póki co nie mamy co porównywać "roboty "tych panów.
I tutaj kolego Wojtku cała różnica między nim a esdarkiem
kielek pisze:I tutaj kolego Wojtku cała różnica między nim a esdarkiem
Pisać można wiele,ale liczą się fakty,które są takie że esdarek daje rok gwarancji na piśmie a w tym przypadku zero konkretów,dlatego póki co nie mamy co porównywać "roboty "tych panów.
To już naprawdę budżet na granicy,by coś skompletować rozsądnego,weź pod uwagę wzrost cen gramofonów oraz że mamy okres przedświąteczny i związane z tym żniwa dla handlarzy sprzętem.SophieCherry pisze:Tak, z tego co czytałam na forum, dla początkującej osoby za 700 złotych jest możliwe zebranie takiego zestawu, który będzie w miarę w porządku.
A czy to można jakoś wykorzystać? http://static.elektroda.pl/attach/228265197_4745.jpgkielek pisze:To już naprawdę budżet na granicy,by coś skompletować rozsądnego,weź pod uwagę wzrost cen gramofonów oraz że mamy okres przedświąteczny i związane z tym żniwa dla handlarzy sprzętem.SophieCherry pisze:Tak, z tego co czytałam na forum, dla początkującej osoby za 700 złotych jest możliwe zebranie takiego zestawu, który będzie w miarę w porządku.
Podziel tą kwotę na osobne segmenty i w odpowiednich wątkach pytaj o wzmacniacz,kolumny i gramofon.Nie prowadzimy wątków zbiorczych.
Podzieliłbym to na twoim miejscu po 200 zł na element a 100 zł zostawiłbym na nową igłę,jakieś kabelki by to jakoś połączyć.
Nie znam się zbytnio na tych T4P,ale widzę w tym egzemplarzu brak przycisku start/stop a zamiast jakaś nalepka HiFi. Ogólnie jak na start w sensie obsługi i wszelakich ustawień T4P są dobre,bo nie wymagają od użytkownika zbytniej wiedzy a pozwalają się także cieszyć dźwiękiem na niezłym poziomie,więc kolega Regsoft dobrze radziSophieCherry pisze: uwagę na ten http://allegro.pl/gramofon-techics-sl-q ... 00327.html, co sądzisz?
Jak postanowiłem wrócić do gramofonów to zacząłem właśnie od używanego Technics'a T4P z silnikiem bezpośrednim (odpadają problemy z paskiem). W związku z tym, że gramoholizm wciągnął mnie jak bagno to zmieniłem na cały sztapel sprzętu z zupełnie innej bajki. Technics'a sprzedałem koledze który się zaraził ode mnie (jak kupujesz używkę to specjalnie straty na tych operacjach nie ma) ale sympatia pozostała. Nie wymaga doktoryzowania się w tym kierunku a frajda i odpowiednie traktowanie płyt murowane. Kwestia tylko znalezienia odpowiedniego ezemplarza, nowej igły (wymiana banalna), no i musi być u Ciebie przedwzmacniacz (licz koło 100 zł) do tej mini-wieżyczki. Forumowicze pomogą ...