Kolego Adamek daj sobie spokój z kombinacjami i tymi kolumienkami do kompa.
Kup tak jak pisałem wcześniej wzmacniacz 200+ gramofon 200+ kolumny 200. Przekroczysz budżet nieznacznie a dżwięk będziesz miał z innej bajki.
Chyba że możesz wysupłać na całość więcej grosza to pisz w odpowiednich działach.
Moim zdaniem to też najlepsza opcja. Ewentualnie spróbować poszukać troszkę taniej tu i tam żeby się zmieścić w tych 500 (np kolumny 150, wzmacniacz 150). Trochę może to być przerost formy nad treścią jak kupisz gramofon za 500 i będziesz coś kombinował z głośnikami komputerowymi. Lepiej na spokojnie zacząć i najwyżej później ulepszać tor
Luxman L230/Rotel RA820Bx3/Wega P120SH/Pickering V15/Stanton 680/Shure m75/Dual CD 1065/HK 27
Philips LFD 3428/Somic V2/AKG 240 Studio/Beyerdynamic DT 770/990 Pro
Ja chyba osobiście wziąłbym Sony. Nie dlatego że uważam że ma lepsze ramię czy napęd (powiem szczerze że nie wiem tego) ale ma kable RCA w standardzie i trzeba będzie się bawić w wymianę przewodów sygnałowych czy jakieś przejściówki.
Luxman L230/Rotel RA820Bx3/Wega P120SH/Pickering V15/Stanton 680/Shure m75/Dual CD 1065/HK 27
Philips LFD 3428/Somic V2/AKG 240 Studio/Beyerdynamic DT 770/990 Pro
Upss, to kanał jak nie ma jak odebrać. Namawiaj gościa Art na zapakowanie sprzęta i "skurwielem". No bo jak ktoś odbierze to i tak trzeba czekać na jakąś okazję dojazdową do Ciebie.
Pytałeś chłopakó∑ z Torunia? Czy tylko w temacie pomocowym - nie wszyscy czytają, wszystko.
Upss, to kanał jak nie ma jak odebrać. Namawiaj gościa Art na zapakowanie sprzęta i "skurwielem". No bo jak ktoś odbierze to i tak trzeba czekać na jakąś okazję dojazdową do Ciebie.
Pytałeś chłopakó∑ z Torunia? Czy tylko w temacie pomocowym - nie wszyscy czytają, wszystko.
Spróbuję go namówić na wysyłkę ,a nikogo z Torunia co by był na forum nie ogarniam.Tak czy siak kurierem by ktoś musiał pchnąć pakę do mnie.