Jeśli ktoś woli Biotracera od PUA-7 to oczywiście da się ...

http://www.ebay.co.uk/itm/272473834345? ... rmvSB=true
Jeśli ktoś woli Biotracera od PUA-7 to oczywiście da się ...
Czuję się niemal jak ojciec chrzestny choć w sam raz wolę inne ramiona. Wrzuciłem link jako przykład ale wstępnie wydawał się faktycznie sensowny. Miło byłoby do tego dokupić oryginalny headshell SH-165 (najczęściej >300 zł) no i ciekawe w jakim stanie się pojawi
Najpierw sprawdź. Jak nie wymaga naprawy to oddawanie sprzętu zawsze jest ryzykowne. Szczególnie tak wrażliwego jak X75. Ew. odeślij samą klapę na polerkę do speców. No chyba, że coś szwankuje. Wtedy dopiero szukaj serwisu.
A nie miał czasem XL-45? Takie info znalazłem na forum vinylengine.
No to kolego Regsoft, jako ojciec chrzestny będziesz musiał przyjść na chrzcinyRegsoft pisze: Czuję się niemal jak ojciec chrzestny choć w sam raz wolę inne ramiona. Wrzuciłem link jako przykład ale wstępnie wydawał się faktycznie sensowny. Miło byłoby do tego dokupić oryginalny headshell SH-165 (najczęściej >300 zł) no i ciekawe w jakim stanie się pojawi![]()
XL-15, XL-25, XL-35 albo XL-45, co tam sobie klient chciał.
To samo body co XL-15, inna igła
Osobiście nie widzę problemu z wieszaniem XL-45 na PUA-7
Dzięki za info. Zapisałem w kajeciku
Właśnie chciałem to sprawdzić organoleptycznie ale jeden taki się opiera
Ja swoje (jak widać wątpliwej jakości) przemyślenia mam na podstawie właśnie serwisówek i własnych gramofonów. W X50/X60 w instrukcji jest XL-15 a w X65/X75 jest XL-25A. W X70 nie ma żadnej
Nie no, wodować go nie będziemy, to nie statek tylko gramofon. Jemu woda nie służy