Poważnie, zakończmy już tu temat Fontesa bo nas Wojtek przegoni. Tu jest dział zakupów.

Podeślij mi na priv numer do Twojego dilera.Robertson pisze:Jestem już po kilku zakupach na Słowiczej i jak najbardziej polecam ten punkt! Olbrzymi wybór sprzętu i serwis . Ludzie znający się na rzeczy i potrafiący doradzić.Ostatnio dostałem do przetestowania srebrne kable ich konstrukcji , które po załączeniu zmieniły całą definicję brzmienia.Tyle szczgółów ile wyciagnęły , przestrzeń, pięknie sie spisały achh...szkoda pisać . Zostały u mnie ! Teraz będę tesował kable gramofonowe.Bardzo istotna sprawa .Jest wola z ich strony.Możliwość testów oraz odsłuchu u siebie w domu.W swoich warunkach i na swoim sprzęcie ! Kwestia dogadaniaNie mam w tym rzadnego interesu. Gorąco zachęcam wszystkich , którzy chcą aby muzyka ich oczarowała i jeszcze więcej usłyszeli ze swoich płyt dla mnie rewelacja a sporo tego słyszałem
Pawelec pisze: Tel. 608415388 Warszawa ul. Słowicza 23A. Czasami się ogłaszają na alledrogo.
To jest tzw ironia.Klimek pisze:Podeślij mi na priv numer do Twojego dilera.Robertson pisze:Jestem już po kilku zakupach na Słowiczej i jak najbardziej polecam ten punkt! Olbrzymi wybór sprzętu i serwis . Ludzie znający się na rzeczy i potrafiący doradzić.Ostatnio dostałem do przetestowania srebrne kable ich konstrukcji , które po załączeniu zmieniły całą definicję brzmienia.Tyle szczgółów ile wyciagnęły , przestrzeń, pięknie sie spisały achh...szkoda pisać . Zostały u mnie ! Teraz będę tesował kable gramofonowe.Bardzo istotna sprawa .Jest wola z ich strony.Możliwość testów oraz odsłuchu u siebie w domu.W swoich warunkach i na swoim sprzęcie ! Kwestia dogadaniaNie mam w tym rzadnego interesu. Gorąco zachęcam wszystkich , którzy chcą aby muzyka ich oczarowała i jeszcze więcej usłyszeli ze swoich płyt dla mnie rewelacja a sporo tego słyszałem
To z łaski swojej nie irytuj się jeśli ktoś nie podziela Twojego zdania lub nie podnieca się tym tematem w podobny sposób.Robertson pisze:Ironizowanie tego typu kwestii graniczy z głupotą ale...wolna wola .Wymieniam sie tylko swoimi doświadczeniami i to w dobrej wierze
Gratuluję maszyny.Pilot pisze:W końcu do mojego domostwa zawitał Ad Fontes od Andrzeja Analogowego z Włocławka. I to jest to co chciałem. Nie jest to łatwy w obsłudze gramofon ale potrafi odwdzięczyć się super dźwiękiem. Ramie aluminiowe 12", talerz alu-akryl-alu o wadze 4,5-1,8-4,5kg co daje nam razem wagę talerza 10,8kg. Tak się prezentuje: