Dodatkowo wymieniłem igiełkę na Numarka Groove Toola [tak, znowu

Przyrównywanie sprzętów HiFi Unitry do dzisiejszego marketowego chłamu to zniewaga. Takie gramofony jak G-601A, Daniel czy Adam a nawet Fryderyk, po odpowiednim skalibrowaniu i wyposażeniu w dobrą wkładkę grają nie gorzej niż markowe gramofony zachodnie powiedzmy do 500 zł. Oczywiście mówimy o sprzętach używanych.adamerso pisze:unitra rlz, bo jak poszukać po dziadkach/znajomych/strychach/szopach/stosach siana/plażach/śmietniskach to można znaleźć sprzęcik w jedynej słusznej cenie tj. za darmoNajczęsciej już po małej konserwacji możemy się cieszyć winylkami w jakości lepszej niż manta z tesco, więc imo jest git
szczególnie opłacalne w kategorii cena/jakość mogą być niesprawne sprzęty z allegro - najczęściej niewiele trzeba, aby je ożywić
oj polemizowałbym... ja za mojego nordmende dałem niecałe 300zł i jestem dość pewny że gra lepiej niż najlepsze polskie gramofonyObywatel pisze:Przyrównywanie sprzętów HiFi Unitry do dzisiejszego marketowego chłamu to zniewaga. Takie gramofony jak G-601A, Daniel czy Adam a nawet Fryderyk, po odpowiednim skalibrowaniu i wyposażeniu w dobrą wkładkę grają nie gorzej niż markowe gramofony zachodnie powiedzmy do 500 zł. Oczywiście mówimy o sprzętach używanych.adamerso pisze:unitra rlz, bo jak poszukać po dziadkach/znajomych/strychach/szopach/stosach siana/plażach/śmietniskach to można znaleźć sprzęcik w jedynej słusznej cenie tj. za darmoNajczęsciej już po małej konserwacji możemy się cieszyć winylkami w jakości lepszej niż manta z tesco, więc imo jest git
szczególnie opłacalne w kategorii cena/jakość mogą być niesprawne sprzęty z allegro - najczęściej niewiele trzeba, aby je ożywić