Reymont pisze:O, fajnie! Podzieliłbyś się wynikami? Może już to gdzieś zrobiłeś na forum, jeśli tak to podaj proszę link do tematu.
No jakoś odpowiedniej publikacji ten mój research się nie doczekał... ale przecież oferty sklepowe nie są żadną tajemnicą - zobacz jakie nowe gramofony poniżej 3 klocków masz w sklepach... Jak już kiedyś mówiłem, przejrzałem mnóstwo ofert różnych sklepów stacjonarnych i internetowych (głównie takich gdzie możliwa jest wysyłka sprzętu) i poniżej kwoty 3000 zł nie było naprawdę dobrych, wygodnych w obsłudze gramofonów. Były i owszem gramofony tańsze, ale parametrami ustępowały nawet gramofonom DJskim. Skoro gramofon hi-fi renomowanej firmy jest lżejszy i ma większe kołysanie od gównianego chińskiego gramofonu DJskiego, to coś tu chyba jest nie tak.
Reymont pisze:Który z didżejskich byłby najlepszy do odsłuchu? Vestax, Stanton, Numark?
Nie wiem, ja mogę ci polecić Stantona ST.150 - z tych gramofonów dla DJów jest najcięższy i najsolidniej wykonany. Ma regulację wysokości ramienia, wygodny antyskating i równo pracuje. Założysz fajną wkładkę i jest super...
Wojtek pisze:Boże, tylko nie wchodź w ten temat z motownem. Poczytaj jego starsze posty to zrozumiesz i mi podziękujesz

Hmm? Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi...