Muszę dziś coś dobrego na Allegro wyhaczyć.

http://allegro.pl/technics-sl-q2-solidn ... 59981.html
Skoro sam kupiłeś wzmacniacz, który nie wspiera gramofonów (bo nie ma wbudowanego przedwzmacniacza) to co się teraz dziwisz?Pilot pisze:Myślałem o gramofonie, który postawię spokojnie, podepnę pod wzmak i to będzie wszystko.
To jedno i drugie już odpada? Miejsca brakuje?Pilot pisze:Dla myśli o gramofonie odrzuciłem odtwarzacz CD ale zaczynam myślami wracać na tą złą drogę cyfrową.
W między czasie budżet zeszczuplał i to chyba wcale nie przez zakup przedwzmacniaczaPilot pisze:i do tego gramofon ale w cenie 900 max
Jak masz speców gdzie indziej to po co się jeszcze nas pytasz?Pilot pisze:Znajomy na forum o elektronicznych papierosach przygotował mi coś takiego. Który może być godny uwagi?
Niech pierw dojdzie i zagra gramofon, potem się zastanowimy, w innym dziale.Pilot pisze:Jaką dobrą wkładkę z igłą byście polecili do niego. Tylko może bez przesady cenowej audiofilskiej.
Na to odpowie Ci tylko Twój portfel.Pilot pisze:Lepiej kupić wkładkę droższą tą za 229 chyba czy nie ma sensu i ta za sto coś wystarczy?