heh ,myślę że lenco ze 3 sekundy potrzebuje

heh ,myślę że lenco ze 3 sekundy potrzebuje
Aha ... następny ma problem aby mi znaleźć coś lepszego niż moje Soniacze
no dobra nie chcesz spróbować ,to nie
Ten etap mam już dawno za sobą
Klasa DDQ z przełomu lat 70/80? Łatwo nie będzie ... miałeś już odpowiedź ... Technics SL-1200G/GR ... dorzućmy Luxmana PD 171A ... ale automatu się nie spodziewaj
A skąd wiesz? Przecie jeszcze nie miałeś u siebie ciężkiego ramienia
Już podaliśmy przecież, biorąc pod uwagę warunki z pierwszego posta.
Mam w domu tak samo ciężkie jak Ty lekkie
Are you talking to me?
Jak nie wiesz co masz albo coś nieprawdziwego sobie ubzdurasz to potem tak jest
Spójrz w lustro
Raczej "uderz w stół, a Regsoft się odezwie"
W sensie że robi się ciężkie po dociążeniu? A to już inna bajka. To jesteśmy w jednym klubie jednak
Kolejny dowód. Prawdziwie ciężkie ramię uwaliłoby zawieszenie w takiej AT-OC9 chociażby.
Ależ dramatyczna acz nieskuteczna próba wywołania gównoburzy
Patrzę. Dla młodszego syna jestem wysoki. Dla starszego niski. Fakt, że tylko ten mały się tym przejmuje
A ja tylko niosę pomoc
No nie wiem. W końcu jednak mam cięższe ramie
Każdy ma prawo do własnej definicji
Oczywiście. Twoje Technics'y też są całkiem OK
W moim pierwotnym zamyśle pytałem się ogólnie o polecane nowe gramofony i nie określałem żadnych warunków typu DD, automat, quartz. Często można przeczytać na forum, że nowy gramofon to od 3tyś. zł w górę (czyli np Rega P3), ale jest to kontra do starych gramofonów które można kupić za 300-700zl. Co zaś w sytuacji, gdy mówię że chce dobry nowy gramofon i ma on być konkurencyjny w stosunku do tych wyższych starych modeli (nie musi być DD, automat, quartz).
Oj nie zgodzę się. Przypomnę może:
To są bardzo konkretne wyznaczniki porównawcze
No to przecież już podaliśmy parę opcji więc nadal nie rozumiem. Chodzi Ci o "co jeszcze?"