Hi hi...mialem to samo gdy mnie ubiegłes z Garrardem SL95tollo pisze:A niech to! Już miałem go brać...

Hi hi...mialem to samo gdy mnie ubiegłes z Garrardem SL95tollo pisze:A niech to! Już miałem go brać...
Garrarda bym chyba tak z lekkim sercem nie odpuścił już teraz.Robert007Lenert pisze:Hi hi...mialem to samo gdy mnie ubiegłes z Garrardem SL95
Wybór na pewno dobry, czy lepszy od Garrarda? Na pewno plusem Elaca jest fajniejsza plinta (chociaż swoją polubiłemStasiw pisze:Tollo myślisz, że to dobry wybór (czy lepszy od tego Garrarda)?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale jeśli oczekujesz jakiejś ogólnej listy polecanych modeli to możesz się nie doczekać.siwydzik pisze:odnośnie gramofonu, to czego szukać w cenie do 300 pln jeżeli chodzi o używany sprzęt ?
Wojtek pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale jeśli oczekujesz jakiejś ogólnej listy polecanych modeli to możesz się nie doczekać.
Wojtek pisze:Wspomniana wyżej Yamaha czy Technics już się nie podobają?
Wojtek pisze: Jak znajdę czas i zajrzę na alle to może wkleję jakieś oferty.
To już wiemy, że to sferyczny zamiennik od Wamata, czyli najtańsze co można kupić do Ortofonów OM.korrus pisze:z nową igła Nadel 10 s