Dziękuje wszystkim forumowiczom za podpowiedzi i życzliwość. Wszystkie rady się przydały teraz skieruję sie do działu z płytami bo nie mam czego słuchać

Ja nie mam Passata,nie mam też Technicsa i też nie narzekamObywatel pisze: Sam jeżdżę Passatem od handlarza (w sensie dosłownym - chodzi o samochód nie o gramofon) i nie narzekam.
Na Technicsa zresztą też nie narzekam choć mam niższy model niż SL-3310
No i tak czasami jest najlepiej - kiedy coś potoczy się swoim torem, ułatwiając nam decyzję. Napisz co i jak z tym Technicsem - tj. obroty, automatyka, antiskating, no i ta nowa igła (zapewne niestety Stylus Co. Japanwlodekg0 pisze:hej, dzięki wszystkim za sugestiescenariusz ułożyło życie - Lenco ktoś kupił, mnie został Technics, nie zwlekałem. Mam nadzieję że nie będę żałowć
Dawno się tak nie ubawiłemObywatel pisze:A VW robił i robi przyzwoite samochodyMyślę że pozycjonowanie tych dwóch marek jest dość podobne - oczywiście w swoich branżach.
Obywatel pisze:No i tak czasami jest najlepiej - kiedy coś potoczy się swoim torem, ułatwiając nam decyzję. Napisz co i jak z tym Technicsem - tj. obroty, automatyka, antiskating, no i ta nowa igła (zapewne niestety Stylus Co. Japanwlodekg0 pisze:hej, dzięki wszystkim za sugestiescenariusz ułożyło życie - Lenco ktoś kupił, mnie został Technics, nie zwlekałem. Mam nadzieję że nie będę żałowć
).
Ja tam z Toyoty byłem bardzo zadowolony i mam miłe wspomnienie...takie porównanie mi wystarczyesdarek pisze:np. toyota. VW to raczej PRO-JECT: coś dla ludzi którzy nie kupuja przedmiotu tylko swoje wyobrażenie o nim.
odzywam się ! dla mnie gra zajebiściewlodekg0 pisze:Obywatel pisze:No i tak czasami jest najlepiej - kiedy coś potoczy się swoim torem, ułatwiając nam decyzję. Napisz co i jak z tym Technicsem - tj. obroty, automatyka, antiskating, no i ta nowa igła (zapewne niestety Stylus Co. Japanwlodekg0 pisze:hej, dzięki wszystkim za sugestiescenariusz ułożyło życie - Lenco ktoś kupił, mnie został Technics, nie zwlekałem. Mam nadzieję że nie będę żałowć
).
na pewno się odezwę