podoba mi sie tez i jest w PL

Gadaj zdrów, to tak nie działa. Kup następnym razem nowe moto w Norwegii i wtedy pogadamy o trzymaniu wartościmetalhead pisze:Tutaj tak wszystko na wartosci nie traci. Jak motor sprowadzalem, to oplaceniu cla i vatu, wychodze i tak duzo na plus przy jego sprzedazy.
Podobnie bedzie w innym drogim sprzetem grającym i motoryzacyjnym.
I tego się trzymaj póki co, nówka bądź używka.metalhead pisze:Pre to chyba Cambridge Audio 651P z tego co widzialem po ludziach.
Potwierdzone. 2000 NOK za calosc, gram, ramie i wkladka.Wojtek pisze: Przejrzałem te oferty z linku który podałeś i również proponowałbym tego Kenwooda KD-550 z RB-300 i używanym DL-160.
Za 1000 złotych to swoista gratka, a z pewnością będzie to sympatyczniejszy sprzęt do nauki, mimo że manual.
Ale czy jesteś pewien że to faktycznie 1000 złotych? Nie znam języka, ale z opisu domyśliłem się, że właściciel chce "extra" za ramię i wkładkę. Może te 2000 koron to cena za sam napęd![]()
Znam temat od strony Szwecji. Założyłem, że w Norwegii jest podobnie.metalhead pisze:Co do oglnej wartosci dóbr w Norwegii, niestety musialbys tego doswiadczyc.
W takim razie raczej nie ma co się zastanawiaćmetalhead pisze:Potwierdzone. 2000 NOK za calosc, gram, ramie i wkladka.