Kupiłem jednak na próbę MEDIONA za 200 zł, a więc taniocha i z czasem kupię coś lepszego. To jest mój pierwszy gramofon osobisty więc nie mam porównania a teoria to nie to samo co praktyka. Być może macie rację o tym co to za sprzęt - nie znam się na elektronice etc ale wykonanie - proste spelnia swoje zadanie, dźwięk? Po podłaczeniu do wzmaka i korektora - brzmi sensownie w zależnmości od nagrania płyty - trzaski sa i nie. Ostatecznie stać mnie na to aby za pól roku kupić coś lepszego, a póki co testują ową zabawkę bo taką jest. Ostatnio kupiłem też coś z MEDIONA ponieważ SONY - juz nie produkuje w Polsce pewengo modelu (rec/dvd) i miło się rozczarowałem - czyli dobrze rejestruje i odtwarza. Oby bez awaryjnie przez rok to będzie ok. Kupiłem tylko dlatego Mediona bo mam gwarancję, a inne używki na Allegro to ryzyko dla człowieka, który się nie zna.
Mam pytanie: Antiskating mam ustawione na 0 (zero) to źle? a odważnik pomiędzy 1 - 2

O co z tym chodzi?

dzieki z góry ja zielony

- oczywiście czytałem o Anti-skating - u aby nie było, że ciągle licze tylko na Waszą pomoc

umiem się posługiwać google