Pomoc w wyborze duala
-
-
Re: Pomoc w wyborze duala
Za maila do Piotrka będę wdzięczny, zawsze to opinia z pierwszej ręki, choć wasze też bardzo cenię 
Dzwoniłem do Bielska, mogę podjechać, ewentualnie sprzedawca będzie w mojej okolicy za tydzień i może go zabrać ze sobą
Dzwoniłem też do Wrocławia, i tu rozmowa była bardzo konstruktywna, patrz szybka lekcja o gramofonach i co z czym się ma.
Możliwe, że wybiorę się tam w niedzielę i wtedy podzielę się opiniami.
Na razie raz jeszcze THNX

Dzwoniłem do Bielska, mogę podjechać, ewentualnie sprzedawca będzie w mojej okolicy za tydzień i może go zabrać ze sobą
Dzwoniłem też do Wrocławia, i tu rozmowa była bardzo konstruktywna, patrz szybka lekcja o gramofonach i co z czym się ma.
Możliwe, że wybiorę się tam w niedzielę i wtedy podzielę się opiniami.
Na razie raz jeszcze THNX
-
Umknęła mi odpowiedź.
A więc do Wrocławia (455) podjadę w niedzielę, a sprzedawca 505-4 będzie w mojej okolicy za tydzień
Nie ma się co spieszyć...
Pozostaje jeszcze kwestia zachomikowania go przed żoną. Wczoraj wierciła mi dziurę w brzuchu, że tak by chciała abyśmy kiedyś kupili gramofon a ja że po co, że na co, a gdzie my TO postawiamy, itd. A tu z tyłu głowy diabeł się śmieje bo już prawie wszystko rozplanowane, kilka płyt kupionych....jestem okropny!
Dzięki raz jeszcze
A więc do Wrocławia (455) podjadę w niedzielę, a sprzedawca 505-4 będzie w mojej okolicy za tydzień
Nie ma się co spieszyć...
Pozostaje jeszcze kwestia zachomikowania go przed żoną. Wczoraj wierciła mi dziurę w brzuchu, że tak by chciała abyśmy kiedyś kupili gramofon a ja że po co, że na co, a gdzie my TO postawiamy, itd. A tu z tyłu głowy diabeł się śmieje bo już prawie wszystko rozplanowane, kilka płyt kupionych....jestem okropny!
Dzięki raz jeszcze
-
A jeszcze takie pytanie.
Czy mając amplituner denona potrzebuję jeszcze przedwzmacniacz czy wystarczy mi to co mam?
Czy mając amplituner denona potrzebuję jeszcze przedwzmacniacz czy wystarczy mi to co mam?

-
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
-
No dobra. Ponieważ gramofon będzie z tych "droższych" to mało zostało na przedwzmacniacz
Na forum często proponujecie ART DJ PRE II ale koszt nowego to około 250 zł
Znalazłem również opinie o Vianco PA115 - nowy około 100 zł
Są jeszcze Behringery PP400 - nowe około 150 zł
Mam jeszcze takie pytanie odnośnie wkładek
Co to jest??? Z czym to się je??? Dobiera się je pod gramofon? U mnie sprawa rozbije się pomiędzy dualem 505-4 a 455
Yyyyy padam...
Dwa pytania, który i dlaczego ten droższy?
Na forum często proponujecie ART DJ PRE II ale koszt nowego to około 250 zł
Znalazłem również opinie o Vianco PA115 - nowy około 100 zł
Są jeszcze Behringery PP400 - nowe około 150 zł
Mam jeszcze takie pytanie odnośnie wkładek
Co to jest??? Z czym to się je??? Dobiera się je pod gramofon? U mnie sprawa rozbije się pomiędzy dualem 505-4 a 455

Yyyyy padam...
Dwa pytania, który i dlaczego ten droższy?

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie mam bladego pojęcia dlaczego tutaj o to pytasz skoro zostałeś już przekierowany do innego działu.
Wkładka to element montowany na końcu ramienia i odpowiada za odtwarzanie płyty. Tak, dobiera się do gramofonu i osobistych oczekiwań wobec dźwięku. Dobór wkładki pod 505-4 i 455 oceniałbym jednakowo.
Tak, mamy oddzielny dział do wkładek.
Wkładka to element montowany na końcu ramienia i odpowiada za odtwarzanie płyty. Tak, dobiera się do gramofonu i osobistych oczekiwań wobec dźwięku. Dobór wkładki pod 505-4 i 455 oceniałbym jednakowo.
Tak, mamy oddzielny dział do wkładek.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-