Może się da założyć-Wolf- pisze:Chyba jednak nie ma USB. Szukałem na zdjęciach w necie i nie widać żeby miał.
Lidl vs Biedronka
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Lidl vs Biedronka
-
anoj
Panowie,
Stało się, zostałem dzisiaj szczęśliwym posiadaczem gramofonu. Gramofonu ION Stereo LP (tak, tego z Lidla). Trudno jest mi porównać jego dźwięk do dźwięku tzw. gramofonów "z wyższej półki", ponieważ - tak jak wspominałem - jestem w tych sprawach początkujący i niewiele dotychczas słyszałem, ale jeśli miałbym polecić takiej osobie jak ja zakup tego sprzętu, to poleciłbym go z czystym sumieniem. Ja jestem oczarowany dźwiękiem muzyki z tych poczciwych, wbudowanych głośników. Swoją drogą aż boję się pomyśleć jak w takim razie słychać muzykę na Waszych sprzętach.
Podsumowując, jako pierwszy gramofon dla początkującego miłośnika muzyki z płyt winylowych - jak najbardziej polecam. I Panowie, nie warto z góry zakładać, że gramofon za 299 zł z supermarketu jest do bani. Rozumiem, że w przekonaniu znawców tematu taki sprzęt może uchodzić za niezbyt dobry, ale słowa typu "badziew" nie powinny tutaj w ogóle paść. Tak czy inaczej dziękuję za zainteresowanie tematem i odpowiedzi na mój post.
Stało się, zostałem dzisiaj szczęśliwym posiadaczem gramofonu. Gramofonu ION Stereo LP (tak, tego z Lidla). Trudno jest mi porównać jego dźwięk do dźwięku tzw. gramofonów "z wyższej półki", ponieważ - tak jak wspominałem - jestem w tych sprawach początkujący i niewiele dotychczas słyszałem, ale jeśli miałbym polecić takiej osobie jak ja zakup tego sprzętu, to poleciłbym go z czystym sumieniem. Ja jestem oczarowany dźwiękiem muzyki z tych poczciwych, wbudowanych głośników. Swoją drogą aż boję się pomyśleć jak w takim razie słychać muzykę na Waszych sprzętach.
Podsumowując, jako pierwszy gramofon dla początkującego miłośnika muzyki z płyt winylowych - jak najbardziej polecam. I Panowie, nie warto z góry zakładać, że gramofon za 299 zł z supermarketu jest do bani. Rozumiem, że w przekonaniu znawców tematu taki sprzęt może uchodzić za niezbyt dobry, ale słowa typu "badziew" nie powinny tutaj w ogóle paść. Tak czy inaczej dziękuję za zainteresowanie tematem i odpowiedzi na mój post.
- amrowek
od razu widać że sumienie nie używane bo czyste.anoj pisze:Panowie,
Stało się, zostałem dzisiaj szczęśliwym posiadaczem gramofonu. Gramofonu ION Stereo LP (tak, tego z Lidla). .... to poleciłbym go z czystym sumieniem. .....
Podsumowując, jako pierwszy gramofon dla początkującego miłośnika muzyki z płyt winylowych - jak najbardziej polecam. I Panowie, nie warto z góry zakładać, że gramofon za 299 zł z supermarketu jest do bani. Rozumiem, że w przekonaniu znawców tematu taki sprzęt może uchodzić za niezbyt dobry, ale słowa typu "badziew" nie powinny tutaj w ogóle paść. .
nie no badziew to to nie jest, nawet trudno określić co to dokladnie jest.
Nie no cieszę się że się jeszcze cieszysz że słychać muzykę
podsumowując
jak ktoś to czyta i napali się na gramofon z Lidla to niech idzie do pasmanterii po igłe do wkładki. Jak sie to coś kupi to potem trauma może zostać do gamofonu
napisałem to nie znawfca patefonów
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
-
anoj
Cóż, nie zrozumiemy się. Okropne zarozumialstwo panuje na tym forum. Przykro, bo muzyka i wszystko co z nią związane powinna łączyć, a nie dzielić.
- chudy_b
- Ramirez
- Gramofon: Sony PS-4300
Oj, uważaj, bo ostatnio stwierdzenie, że "muzyka łagodzi obyczaje" może prowadzić do poważnych konsekwencjianoj pisze:muzyka i wszystko co z nią związane powinna łączyć, a nie dzielić.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
rooted.manatee
https://youtu.be/dmGOHsYhdu0chudy_b pisze: Napisałeś pozytywną opinię o czymś co na taką opinię nie zasługuje. Ktoś niedoświadczony to wygoogla i poleci na zakupy. Może poczuć się oszukany.
Już ponad 75tys. wyświetleń. Zacytuję: "Nie znam się, ale na moje wszystko jest w porządku. Jak na cenę 159 zł jest nawet bardzo dobrze."
O.o
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Czy kogoś to dziwi? 
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum