a jakie maskownice mysłałeś do nich znaczy się kolor ?
Już nie pamiętam, ale coś koło 50zł. Materiał jest szeroki na 1,5m, więc ten metr co zamówiłem starczy mi na jeszcze jeden montaż.amrowek pisze:a ile kza metr tego sobie liczą, sam robisłeś maskownice?
To proste, tylko najpierw musisz wiedzieć jaka jest grubość forniru. Jakie są uszkodzenia? Rysy czy odłupane kawałki?a propos czy ktos z was wie jak odnowić fornir na kolumnach w domowych warunkach?
Ja używałem ale wersję z kolorem szaro-srebrnym. Prawie rok temu zmieniłem materiał w swoich maskownicach. Wcześniej był czarny. Cóż mogę powiedzieć? Materiał jak materiał. Sprężysty, rozciągliwy. Musiałbym mieć w ręku droższy i lepszy żeby porównać. Wydaje mi się, że struktura w tym materiale co pokazał zbyszek1982 jest jednak lepsza/ciekawsza ale może to kwestia przybliżenia i dobrego zdjęcia.trafalgar pisze:A taki jest bardzo badziewny,używał go koś-kilka słów o tym produkcie?
http://allegro.pl/material-tkanina-oslo ... 94616.html
Ten materiał z Jantzen Audio jest taki dosyć mięsisty. Trudno mi to określić, ale ma taką "trójwymiarową" strukturę. Nie wygląda jak pończocha.olsza84 pisze:Wydaje mi się, że struktura w tym materiale co pokazał zbyszek1982 jest jednak lepsza/ciekawsza ale może to kwestia przybliżenia i dobrego zdjęcia.
Tak, na płytę czołową kolumny. Wcześniej tam była siatka metalowa (zamocowana na stałe).amrowek pisze:ale ten materiał nacągałeś na coś ?