Eksperyment Al

Głośniki w kolumnach i inne słuchawki
ODPOWIEDZ
Roberto66
Gramofon: Technics sl-d2

Eksperyment Al

Post autor: Roberto66 »

Z racji że rozglądam się za budżetowymi kolumnami do salonu (19)m2,poprosłem o pomoc AI.
do mojego zestawu Diora WS502 zaproponowała takie rozwiązania.
Klasykę z epoki częściowo pominę bo taką już posiadam,(Tonsil New Mildton 80). AI proponuje ZgB80-8-903, Tonsil Scherzo110 i uważa za świetnie zgrane z ws502 Diora Polaris 80.
Kolumny współczesne, skupiam się na podłogowych.
- Pylon Audio Pearl 25/27
-Magnat Monitor Supreme1002
-Klipsch Synergy F-10 (komentarz AI "świetny wybór")
-Indiana Line Nota550X.
Pewnie loża szyderców będzie miała używanie, a może ktoś doradzi w którą stronę iść. Pozostać w epoce, czy nowoczesność zaoferuje więcej. :think:
Dobre czasy tworzą słabych ludzi, słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy.
Awatar użytkownika
furgon

Re: Eksperyment Al

Post autor: furgon »

Z wymienionych poszedł bym za wyborem AI
Awatar użytkownika
dale
Gramofon: Adam- full custom :)

Post autor: dale »

Roberto66 pisze:
wczoraj, 22:35
Pewnie loża szyderców będzie miała używanie, a może ktoś doradzi w którą stronę iść.
A lubisz blondynki, brunetki czy może pomarańcze? Bo żeby coś podpowiedzieć, trzeba się opierać na podstawach...
Roberto66
Gramofon: Technics sl-d2

Post autor: Roberto66 »

dale pisze:
wczoraj, 22:54
Roberto66 pisze:
wczoraj, 22:35
Pewnie loża szyderców będzie miała używanie, a może ktoś doradzi w którą stronę iść.
A lubisz blondynki, brunetki czy może pomarańcze? Bo żeby coś podpowiedzieć, trzeba się opierać na podstawach...
No właśnie, trudno dyskutować o gustach. Podstawy nie bardzo wiem co masz na myśli. Nie mam za bardzo możliwości i czasu szukać i słuchać. Chciałbym coś zmienić na +. Ale będę niedługo w stolicy może jak czasu starczy odwiedzę jakiś salon.
A tak na marginesie: "brunetki blondynki, ja wszystkie was dziewczynki...".
Dobre czasy tworzą słabych ludzi, słabi ludzie tworzą złe czasy, złe czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy.
ODPOWIEDZ