Aha super Panowie, bo kilka opcji się klaruje. Muszę się zastanowić, co i jak.
Moon b.spoko jednak uszkodzony, mam awersję do takich rzeczy i świadków, że tak mam (choroba taka

), a na forum gdy ktoś oferuje coś uszkodzonego i zachęca do naprawy lub zastąpieniem czymś tam (opis sprzedawcy, że nawet lepiej), piszemy zwykle i od lat: to napraw i wtedy sprzedasz

ale spoko bardzo dziękuję za wyszukanie. Fajny jednak budżet już deczko wysilony, a ja mam jednak jakieś laptoki i nie wiem co bym chciał z tym robić potem.. uszkodzonego się nie od/sprzeda nawet.
Mój wzmak lampowy obecnie to HAIKU Origami 10W w topologii SE. JaQłina nie mam już, to był MS30 z wyjściami też standard.
CD mam dwa z optycznym CA i NAD, robią oba samce.
Najbardziej ludzkim rozwiązaniem wydaje się być dla mnie, to proponowane przez Freya.
Nawet się nie upieram, że Nuda musi tam być. Kłopot jedynie taki, że mam pod nią uniwesum dla MM i MC mając jeszcze dodatkowo w tym zestawie sut Ortofon ST-5.
W drugim torze nie mam na czym grać na MM. Musiałbym grać direct z sekcji Luxmana, a to nieco za słabo dla mnie. Tor jest pod Hiraga i gra MC bezpośrednio. Musiałbym sobie zamówić u Jaculka PreamP saute pod Hiraga, co nie jest niemożliwym i dość dobrym rozwiązaniem.
hm

um

so..

nie miała baba kłopotu
z drugiej strony to jak już zeznawalem, najprościej zmienić wzmak, no cóż coś w tym jest bo i tak miałem taki plan na zimowe wieczory.