Zdjęcia/korekta/:
1. David Ogrodnik i szpulowce Tomka Beksińskiego Uwertura 2.
2. Tomek Beksiński i jego szpulowce.
1* to fotografia z filmu Ostatnia rodzina (2016).
tuczi77:
właśnie mnie ubiegłeś
Ale macie oko
Choć oglądałem film to aż ciężko było mi ich rozróżnić.
Ten Ogrodnik grał też Mietka Kosza.
Jak oni robią te charakteryzacje, że ludzi tak kopiują
nie o to chodzi, nie ma trafo uniwersalnych, jak nie spasuje pod MC to będziesz pruł tego pre? jak dla mnie to taka funkcjonalność trochę na wyrost z tym stepup bo to i tak każdy dobiera po swojemu
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
no ja wiem o tym, tylko że od strony konstrukcyjnej pakowanie trafo do jednej budy z pre jest dla mnie bez sensu a nie czy się da czy nie, patrzaj też na to że takie trafo musi być dobrze ekranowane jak tak robisz a już różne widziałem np te od T-20 bez dobrego ekranowania będzie pięknie brumieć
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Zgadzam się z Tobą, że jest to pewien kompromis i nie zawsze się trafi z wkładką pod ten SUT, jednak brumienia żadnego nie stwierdziłem, metalowe puszki zdają egzamin. Na szczęście jest możliwość podłączenia zewnetrznego to też jego funkcjonalność nie jest ograniczona.