Trochę nerwów kosztował mnie Chiński Nowy Rok tygrysa. Przesyłka składająca się z trzech paczek została rozdzielona i dwie paczki dotarły bez problemu do Wa-wy a jedna została świętować w Hongkongu . Na szczęście z małym opóźnieniem wszystkie dotarły razem w całości. Warto było czekać
Trochę nerwów kosztował mnie Chiński Nowy Rok tygrysa. Przesyłka składająca się z trzech paczek została rozdzielona i dwie paczki dotarły bez problemu do Wa-wy a jedna została świętować w Hongkongu . Na szczęście z małym opóźnieniem wszystkie dotarły razem w całości. Warto było czekać
Oj, warto warto było czekać pięknie to wygląda... gratuluję
Sony PS-X4, 205ED B-SAS od Jico,
PreamP Dyskretniok.
HiFiBerry Digi2 Pro +, ubp-x700, Dac MFD 6N3P; Yamaha M 4, C 4 ;Ayon Audio Scorpio,
Tellurium q ultra black ll, 2497 Mogami.
Tellurium Q Silver,Harbeth C7ES-3
Piękności.
Na taki secik mógłbym czekać nawet ze 3 Chińskie Nowe Roki.
Sony PS-X50
lampa EL34 by Misse, Yaqin MS-30L, Ugoda
Preamp PeeCeeBee
pre MaCaBRiaa
Philips CD 350 (mod by Martynka) Beogram CD 7000
DAC Topping D50S l1541gold dac (mod by Martynka)
Kolumny DIY
Zapiera dech Gratulacje
A tak z ciekawości, ile to ma tych watów ?
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Trochę nerwów kosztował mnie Chiński Nowy Rok tygrysa. Przesyłka składająca się z trzech paczek została rozdzielona i dwie paczki dotarły bez problemu do Wa-wy a jedna została świętować w Hongkongu Na szczęście z małym opóźnieniem wszystkie dotarły razem w całości. Warto było czekać
Fajny sprzęt, gratuluję
Ale pytanie mam, większych wycieraczek nie było?
tak, różnią się trochę. Końcówki są jednakowe a przedwzmak trochę inny. To nie występowało w komplecie. W tej serii występował przedwzmacniacz C5 ale jest bardzo trudno go znaleźć w "normalnej" cenie. C3a moim zdanie również świetnie do nich pasuje.