No właśnie tylko po to wrzuciłem

Jeżeli mówisz o tym, że musi to być pre Krell'a to nie zgodzę się, słyszłem moją końcówkę u byłego właściciela pod KSL'em ale i pod Restek i Audio Research. KSL wcale nie brzmiał najlepiej z tego zestawienia pod jego Martin'ami Logan'ami.
Fajnie by było spotkać się, posłuchać razem i wtedy wymienić poglądy. Ja to słyszałem z ori pre Krella i z pre Passa. Oba grały bajka, ale ja lubię właśnie takie granie.Martynka pisze: ↑01 sty 2022, 15:46brzmiał
Dziekuję, umiejętności robienia zdjęć właściciel jak widać nie posiadł. Sesja oczywiście będzie jak tylko przyjdzie paletka. Z videorozmowy, którą odbyłem zanim przelałem walutę w tak niesprzyjających dla transakcji walutowych czasach wynikało a) że to nie atrapa , b) że stan lepszy niż na photo
wygląda na to, że tak, i wygląda na oryginał:
Hihi, no będzie dobrze!Martynka pisze: ↑04 sty 2022, 00:17![]()
A wkładka taka jak ta zwykłe Beryllium Tapered Pipe Cantilever:
https://www.ebay.pl/itm/254976136243
Najwyżej stała MC1 potem MC3 i dopiero trzecia jest MC5 ale jeżeli sprawna to zawsze to wartość dodana. Przynajmniej tyle stoi na ebay bo tą co kupiłem była w zestawie. Podobno mały przebieg jak i gramofon... ale to już stwierdzi specjalista.
O! W końcu coś innego niż typowa decha/pudło z kijem!
Muszę przyznać, że trochę bałbym się przy tak krótkim ramieniu docisku grawitacyjnego