Na pierwszy odsłuch jest lepiej, dużo lepiej

Brawo.metallsnow pisze: ↑05 cze 2020, 13:07Dziś przyszedł, aż szkoda że zaraz do pracy trzeba iść
IMG_2020-06-05-12-56-51-405.jpg
Na chwilę obecną mogę powiedzieć że potki nie szumią, chodzą płynnie, tak samo przelaczniki. Techniczne wygląda że jest ok, a wizualnie na górze parę rys.
Na pierwszy odsłuch jest lepiej, dużo lepiej![]()
Haha a na czym to polegało ta "degermanizacja"? Walka z zarazkami?
Masz dodatkowy przedwzmacniacz gramofonowy, czy przez "phono" we wzmacniaczu?metallsnow pisze: ↑06 cze 2020, 10:34Odpaliłem dziś biedronkowe "Brothers in Arms". I aż byłem w szoku.
metallsnow pisze: ↑06 cze 2020, 10:34nie widać żeby były psikane. Ogólnie to po otwarciu klapki, wypadły z niej kłaczki kurzu![]()
Jest sporo o tym na necie. Wersja ES na rynek niemiecki (dotyczy to chyba tylko mojej seri "X90ES") miała inne wartości elementów na wejsciu. Kiedyś przekonywano mnie na tym forum że to nie ma znaczenia - przekonałem się o tym osobiście gdy oddałem swojego na serwis - poprawa była ogromna.
Pamietam jak ja kiedys przesiadlem sie z VIVANCO na wbudowany w ES przeamp - poprawa była ogromna.metallsnow pisze: ↑06 cze 2020, 11:18Słucham na wbudowanym. Bałem się jego jakości, ale zaskoczył mnie pozytywnie![]()
No to super ... miałem TA-F555ES II ale jakoś mnie nie urzekł ... widać u Ciebie trafiło w gust!
Oczywiście czas na PS-X555ES
Regu, to pierwsze co mi wpadło do głowy, gdy na poważnie pomyślałem o zakupie tej 570-tki
A po czym poznać która to wersja? Według instrukcji moja wersja to AEP lub G.
Z tyłu na nalepce z nr seryjnym jeśli jest narysowany orzełek to Niemcy a jesli kwadrat to EUmetallsnow pisze: ↑06 cze 2020, 12:29A po czym poznać która to wersja? Według instrukcji moja wersja to AEP lub G.