klocki fajne ale te kolumny to co tak wąziutko stoją?

ps
mozna kupic klej do PCV chyba dragona i wkleic np kawałek grubej plexi. szpachla i trysnąc lakierem matowym czarnym
mozesz też żywica epoksydowa
myślę że wskóra, tylko trzeba szykować się na długą walkę, tym bardziej teraz czas na stosowanie się do reklamacji wydłużył się z 14 dni do 30.Piterski pisze: ↑19 kwie 2020, 15:00To jest wina i pakującego bo bezmyślnie nie przewidział, że paczką kurierzy rzucają ale rekompensaty należało by dochodzić od kuriera bo widać, że paczką rzucano lub na nią coś rzucono i nóżka nie wytrzymała.
Tylko skoro nie sprawdziłeś stanu przesyłki przy kurierze to niewiele teraz wskórasz. Dobrze ze sprzedający się chociaż jakoś poczuwa.
Sprzęt wizualnie ładny.
pisałem że po wstępnej kosmetyce tylko próba jak się sprawują pokrętła i inne przyciski,ogólnie celestiony grają sopranowo ale z tym sansui to mnie zaskoczyły i wszystko na 0 jak dodam trochę loudness to bas fajnie słychać w sumie to te kolumny są schowane docelowo grałem na Yamaha AX-500 i Heco Victa 502 i to mi wystarcza na pokój 20 m2
Może masz rację ale Ja patrzę na to z innej strony,naprawdę nie warto,za mała wartość szkody tym bardziej że pisałem z nadawcą i jest otwarty na pokrycie tej naprawy,liczę że jakieś 50 zł. i sprawa będzie załatwiona ważne że środek jest ok
Jeśli jest dopłata do takiej usługi, to łaski nie robi.cichymen 63 pisze: ↑19 kwie 2020, 14:21ponoć paczkę należy otwierać przy kurierze tylko który z nich ma czas na otwieranie paczek.
oba klocki są na 220V tylko gramofon mam na 110V i mam trafo
Tak Mi napisał w smsie tylko czy to prawda,pożyjemy ,zobaczymy.
Dzięki - fajna propozycja -
Jestem za
No właśnie,nie wspomne o Accuphase,Micro Seiki,Denonie,Luxmanie,Kenwoodzie i wiele wiele innych wspaniałych sprzętach których tu nie wymieniłem