Nie ma co porównywać
Z Krellem było dużo lepiej ale i tak to nie to, przynajmniej nie dla mnie
Już Yamaha MX 1000 zagrała lepiej tylko zbyt jasno
Chciałem już się pozbyć Vulkanów:(
Gość od którego brałem Vulkany słuchał je z niższym modelem Proton 1150 i było fajnie i stąd wiedziałem że z 1200 może być tylko lepiej
No i nie pomyliłem się
Chociaż uważam że lepiej by im było w metrażu większym niż moje 22m
Chyba je zostawię
Sony PS-X65
AT- OC9MLII
AT 630
MaCaBRiaa
Proton D1200
Yamaha CX2
Dac (mod by Martynka)
Theta Carmen II
Sonus Faber Grand Piano Home
Yamaha CR 820
Arcam Alpha 5 Plus (mod by Martynka)
Toshiba SS 810
Witam obecnych na forum - chciałem podzielić się moimi wrażeniami jakich nabyłem przy zakupie sprzętu.W piątek dotarła do mnie paczka przywieziona przez kuriera DPD ale że panuje pandemia postanowiłem ją otworzyć w sobotę.Sobota rano na parkingu przed budynkiem otworzyłem paczkę w której był Sansui A-80 oraz Sansui T-80 i w tym momencie się wkurzyłem bo zobaczyłem coś takiego.
Załączniki
Sansui SR-838,Sansui SR-212,Sansui SR-535,Sansui 7000,Sansui SD-7000,Sansui SC 700,Sansui A-80,Sansui T-80,Sansui D-100,Sansui LM-330,Sansui HS-200
Nakamichi BX-300E,Nakamichi CDP-2E - mod by Martynka,Dual CD 5150 RC - mod by Martynka.
Pokaż resztę paczki, bo mi to wygląda na ewidentne braki w pakowaniu i wina nie leży po stronie kuriera ale po stronie wysyłającego. Ten kartonik to na owijkę się nadaje, a nie na wysyłanie w tym sprzętu ważącego 7 kg.
Szkoda . Też uważam że sprzedający mógł się bardziej postarać. Podstawowy błąd to pozwolenie aby cały ciężar przejęły na siebie nóżki sprzętu. Coś ciężkiego poszło na Twoją przesyłkę i kłopot gotowy a wystarczyło podłożyć kawałek styropianu pod "brzuszek" i było by ok.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2020, 13:58 przez Michal35, łącznie zmieniany 1 raz.
Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6