Moje zabawki. Pokój 20m2. 5x4m kolumny ciągną dzwięk wzdłuż dłuższej ściany. Obecnie samo Stereo bez kina domowego i tak ma pozostać. Kiedyś miałem KD ale zrezygnowałem.
Dzięki za miłe słowa. Staram sie wszystko ustawiać pod siebie tak aby żona sie nie połapała za bardzo co musi być a co nie itp, czyli pokój tak bardziej podemnie.
Te niebieskie kolory w rzeczywistości są stonowane, nie oczojebne, nie przeszkadzają.
Na Technicsie założona narazie AT-95E, zobaczymy co dalej.
Jutro wrzucę fotkę z przed 20 lat gdzie jest troche grającego plastiku i z przed 30 lat gdzie znalazłem jeden z moich pierwszych sprzętów Radmor + Tonsil Alton.
Super ekstra choć gramofon powinien stać na bardziej wyeksponowanym miejscu może na półce od kota i wygodniejsza obsługa byłaby
Zazdroszczę projektora!
Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Gramofon musi być niestety troche wycofany ze względu na dzieciaki. Dokładam obiecane fotki.
Plastiki na pierwszym foto, niewidoczne wszystko ale Unitra G8010 się załapałfoto z przed 20 lat, wszystko miałem na 11m kwadratowych + tylne głośniki surround naprawde dawały rade.
Drugie foto z 1990r z ojcem przy Radmorze i Altonach skrytych za maskownicami, jeden z pierwszych moich sprzętów po ojcu.
Gramofon musi być niestety troche wycofany ze względu na dzieciaki. Dokładam obiecane fotki.
Plastiki na pierwszym foto, niewidoczne wszystko ale Unitra G8010 się załapałfoto z przed 20 lat, wszystko miałem na 11m kwadratowych + tylne głośniki surround naprawde dawały rade.
Drugie foto z 1990r z ojcem przy Radmorze i Altonach skrytych za maskownicami, jeden z pierwszych moich sprzętów po ojcu.
No Panie... W 1990r za taki zestaw Radmora to ojczulek albo nerke oddał albo wrócił z kontraktu z NRD (nie mylic z RFN) w tamtych czasach niewielu mogło sobie na taki zestaw pozwolić
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Super. Moźe taki wątek historyczny forumowiczow założyć ? Ja miałem Zodiaka, Altusy i G8010 z Mfką. Bardzo byłem z tego dumny.
Tak historie zawsze miło się wspomina
"kiedyś to było....."
Nie wiem ile to kosztowało, pamiętam za to widok głównie Technicsów w Pewexach za dolce troche wcześniej. Wtedy tylko się na to patrzało, aż dziwne że to tak w pamięci zostaje.