Bardzo możliwe, nie miałem możliwości sprawdzaniaMMarek pisze: ↑20 gru 2019, 12:25
No Ba!!! I jeszcze ten 12" kij...![]()
W tajemnicy powiem, że na AU320 i 3 Ohmach MC20 też robi świetną robotę.
Ale o tym sza, bo zaś mnie ktoś zjedzie
Jak rozumiem, mimo, że MCA76 to headamp - podłączasz to do wejścia MM w nudzie mini.
Jakie stosujesz ustawienia w nudzie dla MC20?

Nastawy będę właśnie testował, bo dopiero wczoraj to wszystko poskładałem, w tej chwili było to raczej na standardzie ( aż będę musiał tam zajrzeć) ale już w tej chwili jest pięknie.
Chyba nawet wiem kogo masz na myśli, odezwałem się kiedyś do niego na FB i tak trochę mnie zlałPiterski pisze: ↑20 gru 2019, 12:46Poczułem się jak bym miał Déjà vu.
Zestaw jak u mojego dawnego kolegi. Z ramieniem MA505 miałem do czynienia i bardzo je sobie chwalę.
SME nigdy docelowo u mnie nie zawitało, widziałem je właśnie u dwóch kolegów na tym właśnie gramofonie, w tym jeden dokładnie z oboma takimi samymi ramionami.

MA 505 bardzo lubię, a to jest jeszcze wersja silver wire chociaż posiadam jeszcze dwa 9” SME, ale właśnie MA jest szybkie w zmianach i nastawach, a SME nie każdy lubi, bo tam trzeba już troszkę się przyłożyć i takim cudem niektórzy się pozbywają i narzekają na nie.
Moja 12-ka ma trochę większą me, warto pobawić się takim kijem, szkoda tylko że brak czasu... W takim komplecie to już kiler i szczerze więcej mi już nie trzeba.
Też tak uważam

Samuraj, musimy się w końcu zdzwonić...