Gratki Michale piękny sprzęt

Gratki Michale piękny sprzęt
Na prawdę super wybór, Michał. Nobliwy urok dekadencji i klasa design.
Sony są przereklamowane, ale dość fajne. Ja po prostu nie cierpię gramofonów "nietykalnych". Nie ma takich. Jest tylko audio fundamentalizm.
noooo, wiem, że boli... ale odrywanie od stereotypów zawsze jest bolesne
Ja mogę Ci sprzedać. Ale uprzedzam, że wszystkie wkładki, jakie na nim wieszałem, brzmiały gorzej. Dlatego odradzam Ci zakup. Tyle samo wydasz na bardzo dobry headshell Ortofona SH-4, a jak chcesz zaszaleć - odłóż trzy stówy i kup HS-25 od Jelco = R E W E L A C J A !!!
Dzięki ojciec za poradę, tak chyba zrobię.
To takie porady na ślepo i do każdej wkładki?ojcie_c pisze: ↑17 mar 2019, 18:12Ja mogę Ci sprzedać. Ale uprzedzam, że wszystkie wkładki, jakie na nim wieszałem, brzmiały gorzej. Dlatego odradzam Ci zakup. Tyle samo wydasz na bardzo dobry headshell Ortofona SH-4, a jak chcesz zaszaleć - odłóż trzy stówy i kup HS-25 od Jelco = R E W E L A C J A !!!
Jeśli nie masz silnej potrzeby to nie ma co polować za oryginalnymi koszykami Technicsa. Ortofon SH-4 to spoko alternatywa, choć nieco cięższa (pewnie dlatego "gra lepiej" niektórym
Ten jelco to to samo co magnezowa nagaoka. Dobry headshell.ojcie_c pisze: ↑17 mar 2019, 18:12Ja mogę Ci sprzedać. Ale uprzedzam, że wszystkie wkładki, jakie na nim wieszałem, brzmiały gorzej. Dlatego odradzam Ci zakup. Tyle samo wydasz na bardzo dobry headshell Ortofona SH-4, a jak chcesz zaszaleć - odłóż trzy stówy i kup HS-25 od Jelco = R E W E L A C J A !!!
Piekny gramofon
Nic nie bolikoscidogitary pisze: ↑17 mar 2019, 14:32noooo, wiem, że boli... ale odrywanie od stereotypów zawsze jest bolesne![]()