Regał na sprzęt
-
Regał na sprzęt
Ok, ok może jeszcze kwestia narzędzi? Ja na moją krzepę, przynajmniej w prawej ręce, nie narzekam:)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Regał na sprzęt
Do elektrycznej wkrętarki śrubek raczej nie potrzeba krzepy w ogóle
To tak w ramach podsumowania 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Regał na sprzęt
te pudełka wydają się OK!GrandeWacek pisze:No i pudełka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70138400/
A jak w praktyce? solidne są? czy tak sobie? ile płyt wchodzi? etc
proszę o opinię

- wojciech06
- Gramofon: Dual model CS 721
Regał na sprzęt
Na stronie nr 3 tego tematu napisał pod zdjęciem:eenneell pisze:ile płyt wchodzi?
"Mam takie dwa pudełka. W tym widocznym na zdjęciu jest dokładnie 76 winyli. Czyli jak ktoś wyżej świetnie obliczył spokojnie zmieści się 80:)
PS. W drugim pudełku jest 70:) Wszystkie oczywiście ułożone alfabetycznie!:)"
W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
-
Regał na sprzęt
No tak ! na 33cm to ok 70 szt wchodzi!
A jak z tą "słynną ikeowską sokidnością
" jest 
A jak z tą "słynną ikeowską sokidnością

-
Regał na sprzęt
Hmm no pancerne nie są. Fajnym rozwiązaniem są takie filcowe podkładki, które trzeba przykleić pod spód.
- Henry_L
Regał na sprzęt
Ja też mam to pudełko z Ikei. Nie jest to szczyt jeżeli chodzi o wykonanie, ot plastik w prostu sposób poskładany. Ale jak to z Ikeą bywa, ich produkty są funkcjonalne. W tym przypadku również, chociaż akurat przeznaczeniem tego pudełka nie są płyty, idealnie się sprawdza. Oczywiście nie można tym rzucać czy coś. U mnie stoi w spokoju na ziemi i tyle.
- nasiaka
Re: Regał na sprzęt
Nie wiedziałam zbytnio gdzie to zamieścić, ale strasznie mi się podoba.
Widać klasyczny regał, gdzie dodatkowo zamontowano drzwiczki. Fajne rozwiązanie z możliwością włożenia dowolnej okładki winyla. Ciekawe czy robią takie coś na zamówienie?

Widać klasyczny regał, gdzie dodatkowo zamontowano drzwiczki. Fajne rozwiązanie z możliwością włożenia dowolnej okładki winyla. Ciekawe czy robią takie coś na zamówienie?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Regał na sprzęt
No i przede wszystkim: kto to robi?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- łysy
Re: Regał na sprzęt
Zgadza się nasiaka
to fajny regał, do kupienia w ikei od ręki (przynajmniej w Łodzi), też sobie taki sprawiłem
, w jeden kwadracik wchodzi 80 płyt, super praktyczny, tyle że mam bez drzwiczek

muzyka, trawa, wódka, zabawa...
- wojciech06
Regał na sprzęt
Tak z ciekawości, możesz podać jego: nazwę i cenę (ewentualnie link)łysy pisze:to fajny regał, do kupienia w ikei od ręki (przynajmniej w Łodzi), też sobie taki sprawiłem

W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).
- Micke
Regał na sprzęt
Już było wczesniej w tym temacie...
A drzwiczki to przecież zwykłe ramki są... tak mi się wydaje. Dołącz do tego zawiasy i gotowe!
A drzwiczki to przecież zwykłe ramki są... tak mi się wydaje. Dołącz do tego zawiasy i gotowe!
-
Regał na sprzęt
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20135300/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70138400/
Było o tym wcześniej!
niestety drzwiczki są,ale odpadają, ponieważ montuje się je jakby na zasadzie szuflady
czyli przestrzeń na płyty się zmniejsza i już winyl nie wejdzie
taką wersje znam, ale może jest jeszcze jakaś inna...
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70138400/
Było o tym wcześniej!
niestety drzwiczki są,ale odpadają, ponieważ montuje się je jakby na zasadzie szuflady

czyli przestrzeń na płyty się zmniejsza i już winyl nie wejdzie

taką wersje znam, ale może jest jeszcze jakaś inna...
Ostatnio zmieniony 12 lut 2012, 19:44 przez eenneell, łącznie zmieniany 1 raz.
- łysy
Regał na sprzęt
Nazywa się EXPEDIT, do kupienia również na allegro jak nie masz w pobliżu ikei, ten mój ma 16 kratek ale są na 8, 4 itp. Kombinacja dowolnawojciech06 pisze:Tak z ciekawości, możesz podać jego: nazwę i cenę (ewentualnie link)łysy pisze:to fajny regał, do kupienia w ikei od ręki (przynajmniej w Łodzi), też sobie taki sprawiłem

muzyka, trawa, wódka, zabawa...
- wojciech06
Regał na sprzęt
A to dziękiłysy pisze:Nazywa się EXPEDIT, do kupienia również na allegro jak nie masz w pobliżu ikei, ten mój ma 16 kratek ale są na 8, 4 itp. Kombinacja dowolna