Jeździ po tylu ludziach, bo nie chciałem go kurierem wysyłać - Ahaja był uprzejmy odebrać go od sprzedawcy (w okolicach Poznania), a Myszora koleżanka po prostu jechała Poznań->Wrocław - ot cała historia

Biorąc pod uwagę powyższe - nie przesadzajmy
A Pawelec?charliez88 pisze: ↑20 gru 2017, 13:24Jeździ po tylu ludziach, bo nie chciałem go kurierem wysyłać - Ahaja był uprzejmy odebrać go od sprzedawcy (w okolicach Poznania), a Myszora koleżanka po prostu jechała Poznań->Wrocław - ot cała historia
To tak jak z tym Denonen 103 i compliance 5. Mity i stereotypy (ale to moje zdanie)
Skoro ponoć znakomicie na tym Kenwoodzie chodzi 103R to trudno się nie zgodzić.
W sensie że kupiłeś 2 Kenwoody? Teraz rozumiem. Popieram
Bo ten ken jest jak gipsowy krasnal z filmu "Amelia"
Zasadziłeś 103 na ramię Duala już czy tylko tak gadasz sobie bo lubisz gadać
Wydaje mi się, że widziałem specyfikację z informacją, że ma 17.5g masy efektywnej na standardowym headshell ...
Zdaje mi się, że w specyfikacji tej informacji nie ma. Sam jej szukałem bo tez mam 990 i tylko informacje na forach.Regsoft pisze: ↑20 gru 2017, 17:38Wydaje mi się, że widziałem specyfikację z informacją, że ma 17.5g masy efektywnej na standardowym headshell ...
To nie jest jakaś wiedza tajemna. Tak jak Wojtek już pisał. Płyta testowa, zakresy rezonansu i mamy masę efektywną.
Wiem, że jest spora bo miałem okazję słuchać u znajomego na tym Kenie DL-103, która jest dla mnie jak miernik masy ramienia
Z cięższym headshell chodził jak Soniacz więc to dobry sprzęt![]()