ten kocyk przy ścianie w pobliżu kanapy to jak byś chciał posłuchać niższych częstotliwości?

a nie myślałeś tych hansów podpiąć pod np Duala CV441?
To już chyba któryś przypadek po RetroAudio. chudy_b? Nie miałeś jakiejś podobnej historii?bluegi pisze: ALE niestety god damn it ^$&@*#%$&*# w grudniu amplitunerek się zdupcył. Zaczął trzeszczeć prawy kanał. Trzeszczy cały czas. Nie ważne która kolumna, jak wpięte itd itd... No dramat po prostu. Było mi tak cholernie przykro i tak to wszystko przeżyłem...No jak nowy. Także czyszczenie izopropanolem potencjometrów czy namierzanie spuchniętego kondensatorka mogę sobie wsadzić
Ogólnie otwierasz i szukaj wiatru w polu. Oczywiście pretensji do gościa żadnych nie mam, bo mogłem mieć po prostu pecha, no ale kuźwa 2 miesiące pograł. Czy 3.
Pierwszy sprzęt po majstrze klepce i pierwszy który się spierniczył. Na gwarancji nie był, pisałem czy mi to naprawi, ale chwilowo olałem bo zakładam że za darmo nie będzie, a ceny u typa są koszmarne. Przynajmniej za sprzęt na sprzedaż.
Z wyglądu może podobne, ale charakterystyka grania jest już inna jednak. Dlatego nie powinna to być zagadka
Ta wkładka to z pewnością coś zmienianego "nowożytnie".
Witam w klubie
Ekstrapawlos pisze:A ja wymieniam klunkry z lat 80 na te z lat 70tak żona nie może się połapać co do stanu inwentarza
Olsza spodziewaj się pytań na PW .