Obywatel - kolumny dostałem w spadku po znajomym.Wymieniłem okablowanie i głośniki na nowe, no i hula

jak zamawiałem głośniki, to chyba coś było o Tonsilach ale dokładnie nie pamiętam, pięć lat temu to było.
Tak, sprawdziłem to teObywatel pisze:Czyżby Tonsil ZgC 60-8-670zbyszek1982 pisze:Co to za kolumny?
Oj duzo ryzykujesz takim otwartym zaproszeniem. Ja już się obśliniłem po łokciemofu44 pisze:Jeśli by kto chciał do nas się zaprosić, odwiedzić, spędzić weekend, polatać terenówkami po wertepach i w gnoju po klamki, czy polatac harleyem, tudzież innym sprzętem, to zapraszam.
Odezwę się PW jak pogoda będzie lepsza. A konie masz? Albo w okolicy?mofu44 pisze:Zapraszam, grilujemy, pijemy i walczymy w terenie.
Ale mam nadzieję, że w pozytywnym znaczeniu. Da się bieżącą politykę odpuścić?mofu44 pisze:Jestem zajebanym narodowcem i patriotą,
My z kobietą mamy dwa. Tylko trzeba mieć licencję skokową P/N żeby usiąść. Skaczesz ?chudy_b pisze:Odezwę się PW jak pogoda będzie lepsza. A konie masz? Albo w okolicy?