Jest klimat

Bardzo przyjemnie, to wygląda
I to jest ten moment, kiedy trzeba pomyśleć o wstawieniu wygodnej, pluszowej kanapy. Oczywiście w celu jeszcze lepszego tłumienia odbić, rezonansów itp...
Prawda?
Słyszałem, widziałem ... ładne i dobre, nie, bardzo dobre
Ale skomponowane stereo i jakie sterylne, gratulacje - i niech moja żona niech nigdy nie zobaczy tego zdjęcia
Zazdro pokoju tylko dla siebie i hobby, ( abarek? barek jak najbardziej )
Przerabiałem sporo podstawek pod Harbeth , lekkie podstawki na wzór Ton Trager u mnie totalnie się nie sprawdziły dźwięk był płytki totalnie nie mój klimat , później zrobione z drewna sosnowego było dużo lepiej i pewnie tak by zostało , ale Harbeth kupiłem z ciężkimi standami ważącymi ponad 30 kg i one z nimi nie grały dźwięk był zamknięty te kolumny się nie otwierały nie było powietrza nie wiem jak tak można słuchać muzyki. Zaznaczam kolumny stały bezpośrednio na podstawie standów no nie grało to a , że lubię trochę majsterkować zmajstrowałem podkładki pod kolumny z drewna sosnowego i to wszystko ustawiłem na ciężkim standzie tak , że kolumna była odizolowana od podstawy standów. Nigdy tak dobrze u mnie nie grały te kolumny jak teraz dźwięk jest otwarty mega przestrzenny z dużą ilością powietrza słucha się tego mega przyjemnie. Moim zdaniem Harbeth zagra pięknie na ciężkim standzie ale musi być odizolowany od podstawy tak żeby kolumna mogła grać obudową.
Super to ogarnąłeś
i to jest najważniejsze w tej zabawie.
Każde doświadczenie przynosi coś nowego i ciekawego dlatego warto próbować różnych rozwiązań
Widzę u Ciebie dwie sztuki REL-a przyczajone stoją.
Tak stoją u mnie dwie 5 lubię kiedy się odzywają ale mam tak to ustawione ( pomierzone ) , że tylko plumkają wtedy kiedy muszą.Jacek 1972t pisze: ↑14 lut 2025, 20:56Widzę u Ciebie dwie sztuki REL-a przyczajone stoją.
U mnie jeden raz T/5X
Matko z córko psze Pana… Pięknoty