A dziękuję i proszę bardzo - w sumie jeszcze nie są dokończone ale tak 2 lata się do tego zbieram aby dokończyć

A dziękuję i proszę bardzo - w sumie jeszcze nie są dokończone ale tak 2 lata się do tego zbieram aby dokończyć
No fajne!
Bez obaw, nie ma szans strącić bo siedzą jak widać w głębokich gniazdach wkręconych i jednoczesnie trzymających dolną półkę- specjalny dobranych do tych kolców, taki wlasny patent - znaczy imbusy z głęboką glówką
Niestety to tylko takie wrażenie, zdjęcie nie prezentuje całego pomieszczenia. W praktyce nie jest tak różowo, a dochodzą do tego jeszcze inne problemy związane z tym ustawieniem. Aktualnie mam inne ustawienie i na innej ścianie.
Oj tak, tak ta przestrzeń to jest pole do popisu...
Hehe, każdy kij ma dwa końce. To jest salon otwarty na kuchnię i korytarz i otwarty do samego dachu, czyli jakieś 6m. Kubatura nie łatwa do ogarnięcia. Także ten...
Oj tam, oj tam
Na pewno ciekawe eksperymenty z ustawieniem i brzmieniem można robić.
Hehe, rozgryzłeś mnie. Żona się śmieje, że nie zasnę jak buty się ze sobą stykają.kinky pisze: ↑18 gru 2023, 19:13Oj tam, oj tam![]()
Spojrzałem jeszcze raz na ujęcie z boku na sprzęt, nawet przewody głośnikowe tak samo ułożone, symetrycznie względem siebie
Przypomniała mi się anegdota, wywiad z Malajkatem
- podobno jest pan pedantem?
- to nieprawda, ja tylko lubię jak wszystko jest na swoim miejscu![]()
Ale ja też tak mam, dlatego zauważyłem
Na pewno ciekawe eksperymenty z ustawieniem i brzmieniem można robić.