No właśnie się czaje

No właśnie się czaje
Nie mów swoim Dali bo z wrażenia popuszczą
A gdzieś to Waść takiego białasa zakupił?
A mikroskop masz co by rowków poszukać
a to Panie aż w Azji
a coś się tam nagra
też lubię Perfect ... byłem na ich ostatnim koncercie w starym składzie na stadionie którego już nie ma
ciemne granie czyli takie ciepłe na wolfsomie jak się nie mylę. Swego czasu były wykonywane na mim mody ale jakie to już nie pamiętam
W tym jest Cirrus z tego co pamiętam. Był brany pod uwagę do wzięcia od Arkadyo modowany przez niego, ale wystąpiła mała awaria
No to dajesz Maciek, łopatologicznie co, jak, gdzie, czym podłączaszkinky pisze: ↑28 lut 2023, 18:45Taki tam drobiażdżek, ale, że w dość późnym wieku przestałem być DACowym prawiczkiem to się pochwalę![]()
Z zasilaczem 3 x Y made by Arkadyo. Czyli liniowY, stabilizowanY, transformatorowY... jeśli nic nie pokręciłem![]()
Dopiero kilka godzin więc nie ma co się o dźwięku wypowiadać, jest bardziej sterylnie/czysto, fajne granie. Na konkrety trzeba więcej czasu i odsłuchu, porównań.
Tak czy siak przy okazji podziękowania dla kolegi Arkadyo za fachowe porady, opinie i sympatyczne pogaduchy![]()
![]()
Fiio.jpg
Haha
Z MiBoxa do FiiO optykiem i dalej do wzmaka RCA. Lepsza jakość sygnału po optyku niż minijackiem, technikalia, kHz i bity to już zostawiam naszym forumowym fachowcom, lepiej wytłumaczą
kinky pisze: ↑28 lut 2023, 19:39Ok, rozumiem. Muszę ogarnąć te nowe technologie w końcu...Mawis pisze: ↑28 lut 2023, 19:18Z MiBoxa do FiiO optykiem i dalej do wzmaka RCA. Lepsza jakość sygnału po optyku niż minijackiem, technikalia, kHz i bity to już zostawiam naszym forumowym fachowcom, lepiej wytłumaczą![]()
Słucham teraz OST z Matrixa i gra tak jak pamiętam z kina, wcześniej było lekko zamulone.